Andrélon Oil & Care conditioner


Andrélon Oil & Care conditioner

Mijn haar kan vaak erg vervelend zijn, vooral droog, veel knopen en pluizig. Ik heb dan ook een zeer goede conditioner nodig, om mijn haar ook mooi glad en kambaar te krijgen. Vandaag review ik de Andrélon Oil & Care conditioner. Wat vind ik ervan? Lees snel verder!

Ik heb alleen de conditioner van deze lijn, maar je zou voor een complete behandeling ook de shampoo erbij kunnen gebuiken.

Hieronder heb ik de ingrediënten neergezet:


Andrélon Oil & Care conditioner

In de conditioner zit Marokkaanse Arganolie. Dit schijnt erg goed te zijn voor droog en pluizig haar.
Ondanks dat ik erg lang haar heb, heb ik niet zo heel veel nodig van de conditioner. Dus ik kan er best wel lang mee doen.


Andrélon Oil & Care conditioner

De fles heeft een dekseltje die je open kan klappen. Dit vind ik wel handig, want je kan hem snel open en dicht doen. Bij bijvoorbeeld een draaidop ben je weer langer bezig :).


Andrélon Oil & Care conditioner

De structuur vind ik erg fijn. Het is niet te dun, maar ook zeker niet te dik. Je hebt er dus niet veel van nodig en je kan het zeer goed in je haar masseren. Je voelt gelijk dat het je haar glad maakt, het voelt een beetje olieachtig aan, dat vind ik wel prettig.

Het maakt mijn haar ook echt glad en ik kan na het douchen makkelijker door mijn haar heen komen met een borstel. Mijn haar is wel iets minder pluizig, maar het is nog niet helemaal weg. Ik ben zeker wel tevreden met de Andrélon Oil & Care conditioner en ga hem ook eens testen in combinatie met de shampoo.

Je koopt de Andrélon Oil & Care conditioner voor 300ml voor rond de 3.29 Euro bij voorbeeld de drogisterij of supermarkt.

Gebruik jij ook wel eens Andrélon haarproducten?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: