Doelen december en terugblik november + GRATIS werkboek

Doelen december en terugblik november + GRATIS werkboek

Fijne pakjesavond! Het is alweer begin december en dat betekent dat ik ook weer nieuwe doelen voor deze maand heb opgesteld. In dit artikel deel ik dan ook mijn doelen voor deze maand met jullie. Daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet? Ook heb ik voor jullie een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand?

Terugblik doelen November

Webshop voor stickers
Planner stickers

Afgelopen maand ben ik ook weer bezig geweest met mijn stickers webshop en de stickers zelf. Het schiet al aardig op, dus binnenkort vertel ik hier meer over op mijn blog 🙂 !

Product reviews
Ook heb ik afgelopen maand een twee product reviews geschreven, deze kan je hier vinden:
Rituals Deluxe adventskalender
The Body Shop Dream Big This Christmas Ultimate Advent Calendar

Geheim project
En yes, ook ben ik weer bezig geweest met mijn geheim project. Het kost wel meer tijd dan verwacht, dus ik zal begin volgend jaar hier meer over gaan vertellen. Het is namelijk best een groot project. Maar elke maand zal ik hier dan ook mee bezig gaan.

Adventskalender afmaken
Mijn leven in foto’s #115 - Zelfgemaakte adventskalender

Jaaa, super leuk! De adventskalender van Thomas is ook helemaal af en hij vindt het ook echt geweldig. Elke dag een klein cadeautje uitpakken, super tof!

Instagram en stories
Ook ben ik veel meer bezig met Instagram en Stories. Ik probeer elke dag iets te plaatsen. Ik merk dat ik hierdoor ook meer volgers en ook meer likes en reacties krijg. En hierdoor dus ook meer verkeer krijg naar mijn blog, super leuk! Hier ga ik dus ook mee verder.

Doelen December

Webshop voor stickers
De webshop schiet al aardig op, maar er moet nog wel veel gebeuren. Dus ook deze maand ga ik daar mee verder. Ik ben al enorm blij met het resultaat tot nu toe. Binnenkort dus meer hierover op mijn blog!

Product reviews
Ook deze maand ga ik weer producten reviewen en hier uitgebreide artikelen over schrijven. Ik heb ook nieuwe make-up gekocht en nieuwe tools, maar ook boeken, zoals Je doet het toch wel GRATIS? en nog een ander boek. Hier wil ik dus nog artikelen over gaan schrijven.

Geheim project
En in december ga ik dus ook verder met mijn geheim project. Hier komt dus binnenkort nog een uitgebreid artikel van online.

Plan 2020
Deze maand wil ik ook mijn plan voor het jaar 2020 gaan afmaken. Hier komt nog een uitgebreid artikel van online, net als mijn plan van dit jaar.

Genieten van alle feestdagen en verjaardagen
Natuurlijk is december een mooie maand met allerlei feestdagen. Maar deze maand is Thomas ook nog jarig en zijn nichtje ook, dus we hebben een hele toffe maand en daar willen we uitgebreid van gaan genieten!

Dit zijn de doelen voor deze maand! Ik ben enorm benieuwd of ik deze doelen weer ga behalen.

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: