Energy+ Nasa traagschuim kussen


Energy+ Nasa Traagschuim kussen

Het is enorm belangrijk om goed te kunnen slapen en hiervoor heb ik natuurlijk wel een goede kussen voor nodig. Een kussen moet voor mij niet te dik, maar ook niet te dun zijn. Voorheen sliep ik altijd met twee kussens om toch een beetje goed te kunnen liggen. Nu mocht ik het Energy+ Nasa traagschuim kussen van www.energy-plus.info uitproberen om te reviewen. Helaas bestaat deze website niet meer, maar de kussen is nog wel te koop bij andere websites. Benieuwd wat ik ervan vind? Kijk dan snel verder!


Energy+ Nasa Traagschuim kussen

Het Energy+ Nasa Traagschuim kussen is gevuld met allemaal traagschuim stukjes. Dit zorgt ervoor dat het kussen naar jouw hoofd vormt. Je kan ook zelf bepalen hoeveel traagschuim stukjes erin moeten, zodat je het kussen dunner en dikker kan maken. Helemaal perfect!


Energy+ Nasa Traagschuim kussen
Zodra je het kussen ook maar iets indrukt, dan zie je dat het kussen zich helemaal vormt naar je hand (of hoofd als je erop ligt). Zodra je je hand of hoofd er weer afhaalt, dan krijgt het kussen weer zijn eigen vorm.


Energy+ Nasa traagschuim kussen

Het kussen ligt echt heerlijk. Ik moest er in het begin wel even aan wennen, omdat ik natuurlijk mijn eigen kussen gewend ben. Maar echt wat ben ik blij met deze kussen. Ik voel me goed als ik op het kussen heb gelegen en voel me sinds ik het kussen heb ook uitgeruster. Hij ondersteunt mijn hoofd en nek zeer goed, nee ik ga niet meer terug naar mijn oude kussen! Dit is echt zeker een aanrader!

Je kan het Energy+ Nasa Traagschuim kussen kopen voor €59,-. Je kan deze bijvoorbeeld kopen bij bol.com.

Ken jij het Energy+ Nasa traagschuim kussen al?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: