Er goed uit zien hoeft niet duur te zijn

Er goed uit zien hoeft niet duur te zijn

Wie een kijkje neemt in een luxe parfumerie, zou kunnen denken dat het je een fortuin kost om er goed uit te zien. Het ene product is nog duurder, en onmisbaarder, dan het ander. Je kunt zonder al te veel moeite iedere dag voor een flink aantal Euro’s op je gezicht smeren. Maar is dat echt nodig? Kun je er alleen goed uitzien als je bereid bent om er flink in te investeren? Of zijn er ook andere manieren om je uiterlijk bij te houden, manieren die een stuk goedkoper zijn?

Zorg goed voor jezelf

De beste en meest effectieve manier om er goed uit te zien, is goed voor jezelf zorgen. Leef je gezond, neem je voldoende rust en geniet je van het leven, dan is je dat meestal goed aan te zien. Je stapt niet alleen energiek en enthousiast rond, je straalt ook plezier uit. Wist je dat dit al voor een heel groot deel bepaalt hoe mooi en verzorgd je overkomt?

Ook je huid knapt er erg van op als je goed voor jezelf zorgt. Niet roken zorgt er bijvoorbeeld al snel voor dat je er beter uitziet. Je huid veroudert door het roken namelijk sneller en toont eerder dof. Een goede reden dus om dat vooral niet te doen! Ook uit de zon blijven kan helpen om huidveroudering tegen te gaan, en er zo beter uit te zien, net als gezond eten. Zo krijg je de voedingsstoffen binnen die je huid nodig heeft om gezond te blijven.

Zorg ook voor voldoende nachtrust, zodat je huid ook de mogelijkheid heeft om even bij te komen van de dag. Slaap je niet gemakkelijk, probeer dan eens een slaapmasker om beter in slaap te komen en te blijven. Dan voel je je niet alleen beter, je ziet er ook beter uit!

Verzorging is belangrijk, maar kies bewust

Naast al dit soort zaken, zorgt een goede huidverzorging er ook zeker voor dat je beter voor de dag komt. Maar kies je een beetje slim je producten uit, dan hoeft dit je zeker geen fortuin te kosten.

Analyseer om te beginnen eens goed wat je huid precies nodig heeft, en koop alleen producten die daaraan meewerken. Kijk eens niet naar de merknaam, maar naar de ingrediënten. Soms kent een goedkoper merk bijna dezelfde samenstelling als een duurdere variant, en is de werkzaamheid zo goed als hetzelfde. The Ordinary is een merk dat erom bekendstaat dat het de meest werkzame ingrediënten gebruikt, maar dan voor een vaak veel lagere prijs dan de meeste andere merken dat doen. En dat terwijl de werkzaamheid minstens zo goed is! Een dure crème kopen, gewoon omdat je hem zo fijn vindt in gebruik, kan altijd. Maar om er goed uit te zien heb je vaak nog veel meer opties.

Hoe zorg jij ervoor dat je er goed uitziet? Maak jij gebruik van luxe producten of budget producten?

Sponsoring. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: