Fijne Kerst

Fijne Kerst

Fijne Kerst iedereen! Ik hoop dat iedereen kan genieten de komende dagen. Ik ben benieuwd wat jullie in de planning hebben staan voor Kerst. Gaan jullie naar familie of vrienden of komen zij bij jou (natuurlijk wel met maximaal aantal personen)? Doen jullie ook aan cadeautjes? Of doe je juist helemaal niets met Kerst? Ik hoor het graag van jullie, ik ben namelijk benieuwd hoe iedereen de Kerstdagen doorbrengt.

Wij gaan deze twee dagen met onze families heerlijk eten en genieten van elkaar! Helaas moeten we wel om de beurt Kerst vieren met mijn ouders, dus mijn broer en schoonzus en nichtje op een kerstdag en wij op een andere kerstdag. Wel jammer natuurlijk, maar zo kunnen we toch nog kerst vieren dit jaar met onze ouders. Ik hoop echt dat het volgend jaar beter gaat en dat we weer gezellig met z’n allen feest kunnen vieren!

Ik wil iedereen fijne Kerst wensen en geniet lekker van elkaar!

Wat gaan jullie doen met Kerst?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: