Geld verdienen met app Smartspotter


Geld verdienen met app Smartspotter

Een tijdje geleden schreef ik een artikel over geld verdienen met jouw smartphone met de app Roamler. Zeer leuke app waarmee je opdrachten kan uitvoeren en hier dus punten en geld mee kan verdienen. Nu kwam ik laatst een nieuwe app tegen, namelijk Smartspotter. Dit is soortgelijk aan Roamler en vandaag vertel ik hier meer over.


Geld verdienen met app Smartspotter

In de app krijg je een lijst te zien met alle opdracten die voor jou beschikbaar zijn. Deze opdrachten zijn allemaal bij jou in de buurt. De opdrachten zijn bijvoorbeeld het controleren van de snoep schappen in de supermarkt. Je zal dan foto’s moeten maken en een aantal vragen moeten beantwoorden. Hetzelfde dus als bij Roamler.

Zodra je een opdracht klaar hebt, stuur je deze in. De mensen van Smartspotter controleren jouw opdracht en zodra deze goedgekeurd is, krijg jij punten en/of geld in jouw account. Echter duurt het controleren van een opdracht wel langer dan bij Roamler, het kan namelijk wel 48 uur duren en dat vind ik persoonlijk wel lang.


Geld verdienen met app Smartspotter

Elke opdracht heeft zijn eigen bedrag en punten die je kan verdienen als je de opdracht goed uitvoert. Zodra je een opdracht accepteert, heb je een uur de tijd om de opdracht te voltooien. Mocht het toch niet lukken, dan kan je hem altijd nog binnen de tijd annuleren.

Het is echt een super leuke App waarmee je lekker een zakcentje kan bijverdienen. Maar ook kan je hiermee heerlijk creatief zijn. Bij een bedrag van 20 Euro kan je een uitbetaling aanvragen. Echter vind ik persoonlijk Roamler wel fijner qua layout ook, het is iets duidelijker. Daarnaast hoef je bij Roamler niet zo lang te wachten totdat een opdracht goedgekeurd wordt.

Smartspotter is voor de iPhone en Android telefoons. Meer informatie kan je op de website van Smartspotter vinden. Het gaat ook op uitnodiging basis, maar omdat ze nog jong zijn, heb je meer kans om al een account te krijgen.

Ken jij de app Smartspotter al? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: