Hebbers – Uniek & Anders


DSC_0068

Ik ben echt gek op notitieboekjes en op lekkere geurtjes. Van Hebbers.nl heb ik een aantal super leuke producten opgestuurd gekregen, namelijk een super cute notitieblokje, een kaart met envelop en een aantal soy scents. Vandaag laat ik jullie meer zien over deze producten en de webshop Hebbers.nl.

Hebbers.nl is een webshop van Linda, zij verkoopt in haar webshop allerlei zelf gemaakte artikelen. zoals notitieblokjes, kaarten, soy scents, armbandjes en labels. Ze gebruikt ook de toepasselijke tekst “Uniek & Anders”. De webshop en ook de fotografie doet ze ook helemaal zelf!


DSC_0076

DSC_0078

Ik heb dit super leuke notitieblokje gekregen met de tekst “Write with l♥ve”. Het is echt een klein en schattig notitieblokje :). Deze ga ik zeker gebruiken! Linda koopt de notitieblokjes in, maar de opdruk maakt ze wel helemaal zelf. Er zijn vele verschillende soorten notitieblokjes verkrijgbaar en de prijzen van de notitieblokjes verschillen van 1,50 Euro tot en met 2,50 Euro. En wat super leuk is en nieuw, je kan nu ook je eigen naam laten bedrukken op een notitieblokje en dat voor maar 3 Euro! Gaaf toch?!


DSC_0069

DSC_0070

Ook kreeg ik dit super leuke en mooie kaart met de tekst “Be you tiful” met een schattig ♥. Natuurlijk zit er ook een envelop bij. Ze heeft ook vele verschillende leuke kaarten in haar webshop met allerlei leuke opdrukken en teksten. Ze kosten 1,50 Euro per stuk.


DSC_0075

En als laatste heb ik drie verschillende probeer soy scents gekregen, de geuren Vanille, Wildberry scone en Lotus Garden. Ze heeft in totaal 24 verschillende soorten soy scents in haar webshop. Deze zijn groter dan de probeer soy scents die je boven in het zakje ziet en ze komen normaal in een plastic bakje :). In de webshop kan je voor de soy scents natuurlijk ook brandertjes kopen. Deze heb ik zelf niet, dus heb ik een eigen brandertje gemaakt.


DSC_0079

DSC_0080

DSC_0081

DSC_0082

Hierboven heb ik een soy scent in mijn brandertje gedaan. De soy scent smelt smelt zeer snel en de geur verspreid ook echt zeer snel. Daarnaast is de brandtijd best lang, ik heb wel een aantal uur kunnen genieten van deze probeer soy scent. Een normale soy scent heeft een brandtijd van 6 uur. Best lang toch? De geuren zijn ook echt heerlijk! Ik rook de geur door het hele huis heen, echt lekker! De normale soy scents zijn 1,25 Euro per stuk en 5 stuks voor 5,50 Euro. En je hebt een brandjertje inclusief 1 soy scent al voor 3.75 Euro!

Ik ben zeer tevreden met deze producten, ik vind de producten echt super leuk en de geuren van de soy scents zijn echt lekker. De producten zijn “uniek en anders” zoals Linda het zelf ook beschrijft en dat vind ik echt super leuk!

Neem eens een kijkje in de webshop, Linda heeft echt veel super leuke en unieke spulletjes: Hebbers.nl!

Ken jij de webshop Hebbers.nl al?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: