Kneipp Goodbye Stress Massageolie

Kneipp Goodbye Stress Massageolie

Na een lange werkdag vind ik het heerlijk om even te ontspannen. Een fijn moment om een lange douche te nemen en de nieuwe Kneipp massageolie: Goodbye Stress te gaan gebruiken. De zuiverende en verfrissende geur van natuurlijke etherische rozemarijnolie en watermuntextract helpt om een stressvolle dag achter je te laten. De vochtregulerende en voedende plantenoliën laten je huid aangenaam zacht aanvoelen. Goodbye Stress, hello positive energy! Ik ontving de massageolie en ik gebruik hem echt vaak na het douchen, heerlijk ontspannend! In dit artikel vertel ik daar meer over.

Kneipp Goodbye Stress Massageolie

De Kneipp massageolie Goodbye Stress is een aanvulling op het succesvolle assortiment Goodbye Stress. Hier heb ik al eens een artikel over geschreven en kan je hier nog eens teruglezen: Kneipp Goodbye Stress producten. Ik ben echt enorm enthousiast over deze producten en ik was dan ook enorm benieuwd naar dit nieuwe product. De complete lijn biedt op een holistische wijze (door een totaalaanpak) producten voor het loslaten van stress en het leegmaken van je hoofd. Met de heerlijke geurcombinatie van watermunt en rozemarijn kun je hierna op meerdere momenten op de dag van een bijzonder relaxmomentje genieten. En vooral ik vind het heerlijk om dit na een lange werkdag te doen. Echt een ontspannend momentje, een me-time momentje. Heerlijk!

De verpakking ziet er mooi uit, de massageolie komt in een flesje met een inhoud van 100ml en er zit een dosering dopje op, zodat je niet teveel massageolie eruit krijgt. Super handig!

Kneipp Goodbye Stress Massageolie

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven. De watermunt in de massageolie is zeer verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau. En de rozemarijnolie stimuleert het geheugen, de focus en de concentratie. De nieuwe massageolie Goodbye Stress bevat evenals alle andere Kneipp massageoliën minimaal 95% natuurlijke oliën, is rijk aan verzorgende werkstoffen en bevat celbeschermende vitamine E. Klinkt zeer goed toch?!

Kneipp Goodbye Stress Massageolie

De geur van de olie is echt heerlijk! Ik geniet er elke keer van als ik het gebruik. De olie is gezicht voor verschillende soorten massages, maar ook is het fijn om de droge huid na het douchen mee in te masseren en het laatste doe ik dan ook vooral. Je brengt het dan ook dun aan, daarom is het dosering stukje erg handig! Hierna masseer je het met een lichte druk en gelijkmatig ronddraaiende bewegingen in de huid. En dan…heerlijk genieten!

Kneipp Goodbye Stress Massageolie

Het is gemakkelijk uit te smeren en het trekt langzaam in. Je moet dus wel hier rekening mee houden als je je kleding weer aan wilt doen. Ik vind het dan vooral fijn als ik een lekkere joggingbroek aan kan doen en een wijde trui.

Ik ben enorm tevreden over de massageolie. En het is ook enorm fijn dat er geen conserveringsmiddelen, siliconen en paraffine en minerale oliën inzitten. Het is succesvol dermatologisch getest. En natuurlijk ook niet getest op dieren en daarnaast ook vegan. Hoe top is dat!

De Kneipp Massageolie Goodbye Stress kost 9,49 euro voor 100ml en kan je bijvoorbeeld kopen bij bol.com. Meer informatie over alle Goodbye producten kan je hier vinden: Goodbye Stress

Ken jij de nieuwe massageolie van de Kneipp Goodbye Stress collectie al? En wat vind jij ervan?

Dit artikel bevat een gekregen product en een affiliatielink. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: