LEGO World 2023 in Jaarbeurs Utrecht

LEGO World 2023 in Jaarbeurs Utrecht

Yeah!! LEGO World is weer terug! En het is hun 20ste verjaardag! Meer Lego steentjes, big-builds & experiences dan ooit tevoren! Thomas en ik waren aanwezig bij de opening, ik heb een filmpje en foto’s van LEGO World 2023 gemaakt. Kijk dus snel verder!

Filmpje LEGO World

Foto’s LEGO World

LEGO World 2023 in Jaarbeurs Utrecht

We waren tijdens de opening aanwezig. Als eerste kregen we een kleine parade te zien buiten op het plein. De parade kan je terug bekijken in het filmpje. We moesten wel lang wachten totdat we naar binnen mochten. Omdat de parade niet groot was en vroeg begon, moesten we nog lang wachten totdat de deuren open gingen. Verder hadden ze de opening wel heel tof gedaan, ze gingen aftellen en er werd confetti geschoten. Ook dit kan je terugzien in het filmpje.

Binnen zijn er vier hallen waar je enorm veel kan beleven. Er zijn attracties voor de kinderen, zoals een zweefmolen, een stormbaan, een springkussen en meer. Ook zijn er enorm veel mooie creaties te zien van LEGO. En je kan natuurlijk zelf ook enorm veel bouwen op vele verschillende plekken.

Ik vond het ook tof om de grote en mooie creaties te zien. Zoals van de Efteling, een technisch lego baan die balletjes vervoerde, een botanic gedeelte en meer.

Ook is er een complete Star Wars gedeelte, deze vond ik ook echt heel tof om te bezoeken. Hier was ook een attractie en liepen er ook acteurs rond in Star Wars pakken. Echt tof!

Ook was er een Mario en Sonic gedeelte, met een Sonic renbaan, hier kon je dan tegen iemand anders gaan rennen. En bowser die ook nog eens kon bewegen en mario en luigi waren er ook. Echt tof om te zien!

We hebben veel beleefd die dag, bekijk ook zeker het filmpje in dit artikel!

Mocht je van LEGO houden of een leuk dagje uit wil, dan is LEGO World zeker een aanrader. Het is in Jaarbeurs Utrecht en je kan deze nog tot en met 24 oktober bezoeken. Wij gaan volgend jaar zeker weer hier naar toe!

Ben jij wel eens naar LEGO World geweest? Ben jij dit jaar geweest of ga jij nog dit jaar? Wat vind jij het leukst aan LEGO World?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: