Ontspannen – thuis en in een schoonheidssalon

Luxe douche in een kleine badkamer

* We weten allemaal dat ons huid zeer belangrijk is en dat we er zuinig op moeten zijn. Een goed verzorgd uiterlijk straalt namelijk gezondheid en energie uit. Je ziet er goed uit en hierdoor zit je lekkerder in je vel en dit geeft zelfvertrouwen. Je kan voor een heerlijke behandeling naar een schoonheidssalon gaan, maar natuurlijk kan je ook heerlijk thuis ontspannen. Vandaag geef ik jullie een aantal leuke redenen waarom je naar een schoonheidssalon zou gaan en hoe je lekker thuis kan gaan ontspannen. Kijk en geniet mee 🙂 .

Naar de schoonheidssalon
Hieronder heb ik een aantal redenen geplaatst waarom je naar een schoonheidssalon zou gaan.

Massages
Bij een schoonheidssalon kan je een heerlijke massages met warme olie krijgen. Dit doen ze zodat je spieren weer even helemaal lekker loskomen. Je voelt je na een massage weer zo licht als een veertje.

Scrubbehandeling
Een hydraterende scrubbehandeling maakt je huid weer heerlijk gezond. Een scrubbehandeling met korreltjes verwijdert namelijk onzuiverheden en dode huidcellen en absorbeert overtollige talk. De huid wordt dan na deze behandeling zijdezacht en schoon.

Modderbad
Een modderbehandeling is erg ontspannend, maar het zorgt ook voor reiniging en voeding van de huid. De scrub van de modder verwijdert de dode huidcellen, zoals bij een gewone scrubbehandeling. En hierdoor wordt de huid zeer zacht!

Gezichtsmaskers
Na een fijne scrubbehandeling kan je een heerlijke gezichtsmasker gebruiken. Gezichtsmaskers reinigen en herstellen namelijk je huid. Ze zitten ook nog eens boordevol voedende vitaminen. De bekende komkommerschijfjes mogen daarom natuurlijk niet ontbreken!

Acne behandeling
Veel vrouwen hebben met acne te maken. Het laat vaak rode vlekjes en kuiltjes in je gezicht achter. Dit is dan erg vervelend. Bij de schoonheidssalon kan je een speciale acne behandeling laten uitvoeren. Met een speciale roller die naaldjes in je gezicht prikt, kunnen die littekens grotendeels weggehaald worden. Door deze behandeling en producten die je ook thuis kan gebruiken, wordt je acne al veel minder.

Thuis ontspannen

Kneipp douche pure ontspanning lavendel & fit en actief rozemarijn

Natuurlijk kan je ook heerlijk thuis ontspannen en je huid zeer goed verzorgen. Hieronder heb ik een aantal tips geplaatst hoe je thuis lekker kan ontspannen.

Sporten
Sporten kan zeer ontspannen zijn. Het geeft je energie en daarom is het ook zeer ontspannen. Probeer minimaal 5 dagen in de week 30 minuten matig intensief te bewegen, bijvoorbeeld in blokken van 10 minuten. Dat kan een stuk hardlopen in het bos zijn met een speciaal sportaccessoire van een goed merk of gewoon een rondje fietsen door de natuur of grote stad.

Heerlijk warm bad
In de gezondheidswereld raadt men aan om dagelijks een bad te nemen. Neem bijvoorbeeld een warm bad na het sporten. Het warme water verbetert namelijk de bloedsomloop en laat je spieren heerlijk ontspannen. Doe heerlijke (geur)kaarsjes aan en zet muziek op de achtergrond. Je tablet + tablethoes erbij pakken, even een relaxte muziekje opzetten en genieten maar!

Scrubben
Thuis kan je natuurlijk zeer goed een scrub gebruiken. Er zijn verschillende soorten scrubs verkrijgbaar van bijvoorbeeld Therme of Rituals en ze zijn verkrijgbaar met grove korrels of kleine korrels. Na een scrubje is je huid weer heerlijk zacht en je dode huidcellen zijn verdwenen.

Maskers
Na het gebruik van een scrub, kan je een heerlijk masker gebruiken. Er zijn verschillende gezichtmaskers verkrijgbaar, denk hierbij bijvoorbeeld aan Dr. van der Hoog gezichtsmaskers.

Zorg goed voor je lichaam. Bedekt door een laag modder bij de schoonheidssalon of een warm bad in eigen huis, je merkt snel dat je je lekkerder voelt en dat gaan anderen zien!

Ga jij liever naar de schoonheidssalon of ontspan je liever thuis?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: