Opgemaakt November met o.a. Revlon en NIVEA


Opgemaakt November met o.a. Revlon en NIVEA

Elke maand maak ik verschillende producten op, dit kunnen verzorgingsproducten zijn of juist make-up producten. In november heb ik weer aardig wat spulletjes opgemaakt waaronder Revlon en NIVEA. Vandaag laat ik mijn opgemaakte producten aan jullie zien 🙂 .

Mijn opgemaakte producten van november heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

– Revlon colorstay foundation in de kleur 110 Ivory
Dit is de perfecte foundation kleur voor mij. Ik heb zelf een lichte huidskleur en daardoor is het vaak moeilijk om de juiste kleur te vinden voor mij. Voor mijn bruiloft hebben we toen deze getest en sindsdien ben ik helemaal verkocht! Deze ga ik zeker vaker kopen 🙂 . Zouden jullie ook een extra artikel over willen zien?

NIVEA oogmake-up reigingslotion
Deze gebruikte ik een tijdje voor mijn ogen, maar ik merk dat het rondom mijn ogen steeds gevoeliger wordt en daardoor kan ik hier niet meer zo goed tegen. Ik ga deze dan ook niet meer kopen.

– NIVEA 3 in 1 Miccelair water
Omdat ik nu niet meer zo goed tegen de oogmake-up reinigingslotion kan, gebruik ik nu vooral de miccelair water voor mijn ogen. Maar ook gewoon voor mijn gehele gezicht. Dit is echt een perfect product voor mij, werkt echt zeer goed. Ik wil hier binnenkort nog een artikel over schrijven.

– Dove beauty finish deodorant
Gewoon een fijne deodorant die geen strepen achterlaat en mij een lange tijd fris houdt. Ik ben wel fan van Dove deodorants 🙂 .

Andrélon Keratine Repair shampoo
Deze maand is eigenlijk alleen de shampoo van Andrélon opgegaan, ik ben wat minder conditioner gaan gebruiken, omdat mijn haar hier best wel sneller vet van wordt.

– Biocura scheerschuim
Deze is eigenlijk voor mannen, maar ik gebruik hem zelf ook gewoon vaak. Lekker goedkoop en schuimt zeer goed. Doet zijn werk gewoon prima.

– Catrice Prime and fine compact powder
Dit blijft voor mij de beste poeder op dit moment. Ik vind hem persoonlijk beter dan de All about matt poeder van Essence en daarnaast kan ik er ook nog eens langer mee doen.

– Catrice re-touch light-reflecting concealer ivor
Deze gebruik ik al een tijdje voor onder mijn ogen. Het is voor mij de goede kleur en het blauwe onder mijn ogen zijn hierdoor goed bedekt. Ik ben er zeer tevreden over. Deze heb ik ook weer opnieuw gekocht en ga ik zeker vaker kopen 🙂 .

– Demake up wattenschijfjes
Deze blijven voor mij toch zeer goede wattenschijfjes. Halen make-up en vuiltjes gemakkelijk weg en pluist niet zo snel.

– Biocura wattenschijfjes
Ook wel goede wattenschijfjes, halen ook make-up en vuiltjes gemakkelijk van mijn gezicht af, maar pluist wel sneller dan die van demake-up.

Dit waren mijn opgemaakte producten van afgelopen november 🙂 .

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: