Verlaten militair gebouw


Verlaten militair gebouw

Afgelopen weekend zijn mijn vriend en ik samen met onze vriend weer op pad geweest om verlaten panden te fotograferen. Toen wij aan het rondrijden waren, kwamen we een mogelijke verlaten locatie tegen. We stopten gelijk om een kijkje te nemen en ja het was zeker een nieuwe verlaten locatie die wij nog helemaal niet kenden! Top, en nu nog een ingang vinden. Toen we eenmaal een ingang vonden, zijn we naar binnen geglipt…en…

Wow!! Wat een prachtlocatie! Een zeer groot gebouw met veel decay, prachtige lange gangen en ontzettend mooie trappen! We liepen even rond om de boel te verkennen en begonnen met foto’s maken. De trappen zijn echt geweldig mooi! Hier hou ik nou van :).


Going up or going down?

Ik vond het ook zeer mooi om te zien dat er eigenlijk helemaal geen graffiti te zien was, top!

Na een tijdje vonden we ook een kamer met een kluisdeur. De kluisdeur stond open en de kamer met de kluisdeur had geel behang en de kamer ervoor had groen behang. Het behang bladderde ook zeer goed en er was een zeer gave lichtinval. Het leek wel alsof er goud in die kamer lag! Prachtig om te zien :).


Aahh here is the gold! We found it!

Het was echt een toeval dat we deze nieuwe verlaten locatie tegenkwamen en ben hier ontzettend blij mee, een zeer gave vondst! Het is echt tof om zelf locaties te mogen vinden :). En het was ook een grote vondst, we hebben hier zelfs een aantal uur nog rondgelopen :).

Ik hoop dat jullie weer hebben genoten van mijn foto’s :). Binnenkort komt er meer verslagen over de locaties die wij bezocht hebben.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: