App Spotta – folders bekijken op je telefoon of tablet


Spotta

Als ik mijn brievenbus hoor, dan kijk ik altijd snel wat voor post of reclame er binnen is gekomen. Als er een dik pak reclame ligt, ga ik heerlijk snuffelen in de folders. Wat zal er nu allemaal in de aanbieding zijn?

Als ik dan iets leuks zie of ik zie iets wat ik nodig heb dat in de aanbieding is, moet ik het wel onthouden. Ik knip eigenlijk nooit de stukken uit de folders, maar schrijf het vaak op.

Nu heb ik een handige App gevonden van het bedrijf dat bij ons ook de reclame rondbrengt, namelijk “Spotta”. Wat houdt het in? Kijk snel verder!

Spotta is dus een App voor jouw telefon of tablet waar je alle folders kan bekijken die zij aanbieden. Er zijn vele verschillende categorieën, zoals supermarkt, bouwmarkt, elektronica, drogist, tuin en dier, wonen, warenhus, mode en speelgoed.


Spotta

Je kan de folders één voor één bekijken en heerlijk in rondsnuffelen. Je ziet ook gelijk het adres van de winkel bij jouw in de buurt.


Spotta

Het navigeren door de folders gaat ook heel simpel en gemakkelijk.


Spotta

Ook kan je gemakkelijk inzoomen op een stukje wat jij graag beter in beeld wilt hebben.


Spotta

En wat ik helemaal tof vind, is dat je stukken kan uitknippen en in een lijst kan opslaan. Als je een account aanmaakt, dan kan je de lijst ook onder je account plaatsen en dan kan je hem bekijken op jouw telefoon, maar ook op jouw tablet. Je hebt hem dan altijd bij de hand.


Spotta

Spotta

Spotta

Spotta

Ook zie je in de lijst tot wanneer de aanbieding geldig is, echt super handig. Ik neem altijd mijn telefoon mee als ik naar de stad ga, en zo heb ik mijn uitgekozen aanbiedingen altijd bij de hand.

In de App heb je nog een aantal leuke dingen, zoals populaire folders en tips. Maar ook jouw favoriete winkels. Je kan per winkel namelijk aangeven of het jouw favoriet is, en dan krijg je bij favorieten alle folders te zien van jouw favoriete winkels.


Spotta

Wil je ook de App Spotta, ga dan naar Spotta.nl voor meer informatie.

Ken jij de App Spotta al? En wat vind jij er van?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: