De Nieuwste Huidverzorgingstrend: Schoonheid van binnenuit met Swisse Beauty

De Nieuwste Huidverzorgingstrend - Schoonheid van binnenuit met Swisse Beauty

Voedingsstoffen die we binnenkrijgen hebben effect op onze huid, haar en nagels. Ik merk dit zelf ook als ik gezond eet, maar vooral als ik ongezond eet, dan krijg ik last van puistjes en oneffenheden en worden mijn nagels ook zwakker. Voor de ondersteuning heeft Swisse Beauty drie supplementen ontwikkeld: Swisse Beauty Collageen+, Swisse Collageen tabletten en Swisse Haar Huid Nagels tabs. De Swisse Beauty supplementen bevatten ingrediënten om jouw natuurlijke schoonheid van binnenuit te ondersteunen. De producten bevatten onder andere Collageen en Hyaluronzuur. Je huid, haar en nagels krijgen een gezonde uitstraling en voelen stevig aan. In dit artikel vertel ik daar meer over.

Swisse Beauty Collageen+ shotkuur

De Nieuwste Huidverzorgingstren - Schoonheid van binnenuit met Swisse Beauty - Collageen+

Het is enorm belangrijk om gezond te eten en goed voor jezelf te zorgen. Voor extra ondersteuning heeft Swisse Beauty dus drie supplementen ontwikkeld. Ten eerste de unieke 10-daagse shotkuur. Deze is zelfs uitgeroepen tot Product van het jaar 2021 en dat is natuurlijk ook niet voor niets! Het is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en getest door duizenden consumenten. Ieder shot bevat collageen (meer dan 5000mg collageen per shot), hyaluronzuur en antioxidanten. Verschillende studies hebben bewezen dat je huid er na gebruik van 4 tot 8 weken stralender uit ziet.

Hieronder heb ik de ingrediënten weergeven:

Gedemineraliseerd water; collageen peptiden; emulgator: sorbitol; zuurteregelaar: citroenzuur; smaakversterker: natuurlijke zoete smaakversterker, natuurlijke perzik, natuurlijke passievrucht; vitaminen; natriumhyaluronaat; verdikkingsmiddel: arabische gom, conserveermiddel: kaliumsorbaat, druivenpittenextract (Vitis vinifera), zoetstof: sucralose, kopergluconaat.

Er zitten een aantal zeer belangrijke ingrediënten in de shotkuur, namelijk Verisol Collageen (Collageen peptiden), Hyaluronzuur en de antioxidanten C, E en Koper. Verisol Collageen ondersteunt de natuurlijk collageen gehaltes in de huid, waardoor de zichtbare tekenen van huidveroudering worden verminderd. Collageen houdt de huid elastisch en maakt de huid van het gezicht en lichaam zachter, gladder en soepeler. Hyaluronzuur ondersteunt de hydratatie van de huid en helpt samen met collageen de elasticiteit en zachtheid van de huid te behouden. De antioxidanten C, E en Koper zijn antioxidanten die de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals zonlicht en luchtvervuiling. Dat klinkt natuurlijk erg goed he!

Elke dag heb ik een shot genomen direct na het diner. De shots zijn echt lekker, smaken naar perzik. Onderaan het artikel laat ik zien wat het voor mij heeft gedaan na 10 dagen.

De Swisse Beauty Collageen+ shotkuur kan je kopen via de website van Swisse Beauty en kost 29,99 euro.

Swisse Collageen Tabs

De Nieuwste Huidverzorgingstren - Schoonheid van binnenuit met Swisse Beauty - Collageen

Schoonheid komt van binnenuit, daarvoor is een gezonde levensstijl natuurlijk ook zeer belangrijk, maar supplementen kunnen zeker helpen. Swisse Beauty biedt naast Swisse Beauty Collageen+ nog twee premium supplementen die alle ingrediënten in zich hebben om de schoonheid van binnenuit te ondersteunen, namelijk Swisse Collageen tabs en Swisse Haar Huid Nagels tabs. Ze zijn voor zowel een stralende huid, dik & glanzend haar en mooie sterke nagels.

Hieronder heb ik de ingrediënten weergegeven van de Swisse Collageen tabs:

Collageen peptiden; vulstof: microkristallijne cellulose, vernette natriumcarboxymethylcellulose, hydroxypropylcellulose; coating; natriumhyaluronaat; vitaminen; antiklontermiddel: polyvinylpolypyrrolidon, siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren; kopergluconaat

De Swisse Collageen+ tabletten bevatten bijna dezelfde ingrediënten als de shots en dienen daardoor als onderhoudskuur om schoonheid van binnenuit te stimuleren. Na de 10-daagse shotkuur kan je deze supplementen dus blijven gebruiken om een stralende en elastische huid te blijven ondersteunen.

Elke dag na een maaltijd heb ik een supplement ingenomen. Ik doe deze wel altijd even door de helft, want ze zijn best groot. Met een beetje drinken erbij, krijg ik ze wel gemakkelijk weg.

De Swisse Beauty Collageen Tabs kan je ook weer via de website van Swisse Beauty kopen en kost 22,49 euro voor 30 tabletten.

Swisse Haar Huid Nagels

De Nieuwste Huidverzorgingstren - Schoonheid van binnenuit met Swisse Beauty - Haar huid nagels

De Swisse Haar Huid Nagels tabletten bevatten naast 2600 mg biotine, de antioxidanten vitamine C, bètacaroteen (vitamine A), selenium en zink die helpen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan zonlicht en luchtvervuiling. Daarnaast zijn de supplementen ook volledig vegan!

Hieronder heb ik de ingrediënten weergegeven:

Vulstof: microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat; mineralen; vitaminen; stabilisatoren: hydroxypropylcellulose, gecrosslinkte natriumcarboxymethylcellulose; kruidenextracten; coating; antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide.

Biotine is goed voor de conditie van het haar, het houdt je haren sterk en mooi. En daarnaast helpt het bij de verzorging van de huid van binnenuit. Zink helpt bij het gezond houden van de huid, het haar en de nagels. Vitamine C en zink zijn antioxidanten, die helpen de huidcellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Elke dag na het diner heb ik een supplement ingenomen. Ook deze doe ik weer door de helft, want ook deze zijn best groot. Dan krijg ik ze gemakkelijker weg.

De Swisse Beauty Haar Huid Nagels kan je via de website van Swisse Beauty kopen en kost 18,74 euro voor 60 supplementen.

Resultaten

De Nieuwste Huidverzorgingstrend- Schoonheid van binnenuit met Swisse Beauty

Voor

De Nieuwste Huidverzorgingstrend- Schoonheid van binnenuit met Swisse Beauty

Na

Hierboven zie je dat mijn haar meer glanst na deze 10 dagen en dat mijn huid er ook iets beter uitziet. Altijd als ik met zoiets begin, dan krijg ik in het begin puistjes (ik denk dat mijn huid alles eruit moet gooien ofzo haha). Maar daarna zie ik zeker verbeteringen. Echt fijn om te zien!

De Nieuwste Huidverzorgingstrend- Schoonheid van binnenuit met Swisse Beauty

Voor

De Nieuwste Huidverzorgingstrend- Schoonheid van binnenuit met Swisse Beauty-2

Na

Ook merk ik dat mijn nagels iets sterker zijn en beter groeien. Maar ook dat mijn nagelriemen er beter uit komen te zien.

Ik vind het dus zeker een aanrader om deze producten van Swisse Beauty te gaan gebruiken. De shots zijn lekker, dus totaal niet vies en als je moeite hebt met grote tabletten, dan kan je ze gemakkelijk door de helft doen. Meer informatie over deze producten kan je vinden op: www.swisse.nl.

Ken jij de producten van Swisse Beauty al? En wat vind jij ervan?

Dit artikel bevat meerdere gekregen producten. Zie disclaimer voor meer informatie.

De productfoto’s zijn gemaakt door PhotoSolutions

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: