Doelen december en terugblik doelen november + GRATIS werkboek

Doelen december en terugblik doelen november + GRATIS werkboek

Het is begin december en dat betekent dat ik weer nieuwe doelen heb opgesteld voor deze maand. Deze doelen deel ik graag met jullie en daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet? Daarnaast heb ik voor jullie ook een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode.

Terugblik doelen november

Spaarplannen opzetten
Ik wilde afgelopen maand de spaarplannen in mijn Bullet Journal plaatsen, echter door drukte ben ik daar nog niet aan toe gekomen. Nu wil ik dus echt deze maand hier mee bezig gaan, zodat ik in 2018 goed kan beginnen met de spaarplannen.

Zwemmen met Thomas
Ik had deze maand in de planning staan om te gaan zwemmen met Thomas, maar er kwamen weer andere dingen tussendoor. Vandaag heb ik nog wel gebeld voor extra informatie. Ik wilde graag eerst met wat activiteiten meedoen, maar dat is wekelijks en verplicht om dan ook elke week te komen. Door mijn werk, kan ik dat helaas niet garanderen en daarnaast vond ik het ook erg prijzig. Dus nu gaan we gewoon eens heerlijk recreatief zwemmen.

Landing page maken voor Content Creator (Virtual Assistant)
Dit is een complete nieuwe website geworden waar ik druk mee bezig ben. Ik kan deze nog niet laten zien omdat het nog niet af is, maar zal hier wel binnenkort meer over gaan vertellen en natuurlijk laat ik de website ook aan jullie zien.

Doelen december

Spaarplannen opzetten
Deze maand ga ik echt de spaarplannen in mijn Bullet Journal plaatsen, zodat ik in 2018 goed bezig kan zijn met de spaarplannen.

Zwemmen met Thomas
December is een zeer fijne maand voor Thomas, gisteren vierden we pakjesavond en ontving hij cadeautjes van Sinterklaas. Volgende week is hij jarig en natuurlijk hebben we ook nog Kerst en Oud en Nieuw. En in december ga ik dan ook echt met hem zwemmen. Hij vind het ook heerlijk om in bad te zitten, dus ik denk zeker wel dat hij zwemmen echt leuk gaat vinden.

Boeken lezen
Ik heb nog een aantal boeken liggen die ik ga lezen deze maand. Vol met tips over hoe je productiever kunt zijn, daar hou ik van!

Projectenlijst voor in huis opstellen
In huis hebben we een aantal “projecten” waar we aan willen werken, zoals een nieuwe voordeur, plinten goed maken en meer. Ik ga hier een lijst van maken, zodat we in 2018 ook een goede planning kunnen maken om deze “projecten” aan te pakken.

Dit waren mijn grootste doelen voor deze maand. Begin januari zal ik hier weer op terugkomen en nieuwe doelen opstellen 🙂 .

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: