Etos long lasting 116 geel


Etos Long Lasting 116

Vandaag heb ik een heel vrolijk en zomers nagellakje opgedaan. En nu heb ik voor jullie hiervan een review :). Het gaat om de Etos Long Lasting 116, de kleur is geel. Niet echt knalgeel, maar meer een donkergeel, beetje oranje achtig. Vandaag laat ik jullie meer van dit lakje zien.

Ik ben wel fan van de Etos nagellakjes :). Ook deze lakt weer erg fijn. Het heeft een niet zo’n brede kwast, maar ook niet heel erg dun. Het enige wat ik jammer vind, is dat de lakjes geen namen hebben, maar een nummer. Ik heb liever een leuk naampje voor een nagellakje, dan zo’n simpel nummertje :).


Etos Long Lasting 116

Op bovenstaande foto zie je het nagellakje op mijn nagels. Ik heb hier drie laagjes op, op zich ben ik best tevreden over. Bij de meeste lakjes die ik tot nu toe heb gehad, moest ik wel twee à drie laagjes gebruiken. Je ziet dat het een beetje streperig/hobbelerig is, maar dit komt vooral door mijn eigen nagels :). Het lakje droogt ook snel, daar hou ik wel van :).

Ik vind de kleur echt super mooi, lekker vrolijk en zomers, ik ben er blij mee!

Dit lakje kost rond de €2,53!

Welke kleur nagellak draag jij vaak in de zomer?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: