Favoriete WordPress plugins


Wordpress Plugins

Voor mijn blog heb ik verschillende plugings geïnstalleerd. Plugins die mijn blog toch een stuk beter maken. Vandaag wil ik dan ook mijn favoriete WordPress plugins met jullie delen :).

Kijken jullie mee?

Add Signature
Een zeer handige plugin die ik gebruik om een eigen gemaakte handtekening onder elk bericht te plaatsen. Je kan hier teksten, afbeeldingen links in kwijt. Vroeger zette ik altijd handmatig onder elk bericht een tekstje, nu gaat dit geheel automatisch. Zeker een aanrader!

BackWPUp
Het is zeer belangrijk dat je vaak een backup maakt van je eigen website/blog. Met deze plugin kan je instellen dat je backups wilt maken van je bestanden en database. Je kan zelfs de backups naar je email of Dropbox versturen.

Jetpack for WordPress
Als je je blog bij WordPress zelf hebt, dan is dit al automatisch meegeleverd. Heb je een eigen Host waar je je WordPress website op hebt staan, dan is het zeker aan te raden om deze plugin te gebruiken. Met Jetpack krijg je handige dingen meegeleverd, zoals een goede contactformulier en uitgebreide statistieken.

NoSpamNX
Vroeg of laat krijg je te maken met spammers. NoSpamNX is een zeer handige en simpele plugin die spammers tegengaat. Hier heb ik ook al een artikel over geschreven, heb je hem dus nog niet gelezen, ga dan hier naar toe Anti Spam plugin.

Open in New Window plugin
Je kan bij links altijd aangeven of ze moeten openen in een nieuw venster, maar deze handige plugin doet dit juist automatisch voor je. Zodra jij een externe link hebt geplaatst in een artikel, dan opent deze automatisch in een nieuw venster. Interne links blijven in hetzelfde scherm en worden dus niet geopend in een nieuw venster.

Related Posts
Een zeer fijne pugin die je in kan stellen zodat onder elk artikel een aantal linkjes komen te staan waar je lezers ook misschien wel geïnteresseerd in zijn, oftewel gerelateerde artikelen komen dan hier te staan. Ook over deze plugin heb ik een artikel geschreven, klik hier: Misschien vind je dit ook leuk om te lezen.

Social Stickers
Social Stickers zijn buttons van Social Media die je in kan stellen. Je kan dan aan jouw lezers laten zien welke Social Media je hebt en kunnen zij jou gelijk volgen. Je kan veel Social Media accounts opgeven en zelfs ook custom buttons gebruiken.

WordPress SEO
Search Engine Optimalisation, zeker een zeer belangrijke plugin als je goed gevonden wilt worden in de zoekmachines. Deze plugin laat jouw weten of je een goede SEO hebt en wat je eventueel kan verbeteren.

WPtouch Mobile plugin
Voor je bezoekers is het soms fijn om een mobielvriendelijke blog/website te kunnen openen op hun telefoon. Met deze plugin kunnen je bezoekers dat gemakkelijk instellen.

Dit waren mijn favoriete plugins. Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben gehad :).

Heb je zelf een eigen WordPress blog? Wat zijn dan jouw favoriete WordPress plugins? Laat hieronder een reactie achter!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: