Spam je blog – Fijne bevrijdingsdag!


Spam je blog - Fijne bevrijdingsdag!

Het is vandaag een heerlijke zonnige bevrijdingsdag. Vandaag ga ik dan ook lekker van dit weertje genieten. Het is ook weer tijd om nieuwe blogs te leren kennen en deze te gaan volgen. Ik ben vooral op zoek naar blogs met de onderwerpen beauty, lifestyle, DIY, fashion en persoonlijk vind ik zeer interessant om te gaan volgen. Heb jij een blog met deze onderwerpen, dan mag je vandaag in de reacties van dit artikel jouw blog spammen!

Laat een reactie achter met de url van jouw blog (of een ander blog dat je aanraadt), de titel en een beschrijving erbij. Zet eventueel erbij hoe mensen jouw kunnen volgen, bijvoorbeeld via Bloglovin of per e-mail. Ik bekijk sowieso elke blog die hier geplaatst wordt :).

Voor de lezers die mijn blog nog niet volgen, heb ik ook een kleine beschrijving hieronder neergezet over mijn blog:
Mijn blog gaat over fotografie, beauty en fashion, lifestyle en veel meer! Je kan mij gaan volgen via Bloglovin :).
.

Fijne bevrijdingsdag iedereen! Wat ga jij doen vandaag?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: