Mijn leven in foto’s #106 – Vrolijk Pasen + Fotograferen in Zeeland + Paaseieren schilderen

Mijn leven in foto’s #106 - Vrolijk Pasen + Fotograferen in Zeeland + Paaseieren schilderen

Vrolijk Pasen iedereen! Wat hebben jullie op de planning staan deze dagen? Wij hebben nu heerlijk vakantie, genieten! We hebben gisteren paaseieren geschilderd, geknutseld voor Pasen en straks gaan we paaseieren zoeken. In dit artikel laat ik zien wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen weken. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Twee weken geleden zijn we met onze fotografie vrienden naar Zeeland geweest om te gaan fotograferen. Hier schreef ik ook een artikel over met de foto’s die ik heb gemaakt. Mocht je de foto’s nog niet gezien hebben, dan kan je ze hier bekijken: Zeelandbrug in de mist en strand Vlissingen.

In dit artikel schreef ik ook dat ik gevallen was en dat ik daar nog op terug zou komen. We hadden bij de Zeelandbrug een aantal super gave foto’s gemaakt en besloten om verder te gaan richting Vlissingen. Bij de Zeelandbrug loopt het ook steil naar beneden waar we stonden. Toen ik de camera van mijn statief wilde halen, viel de zonnekap van mijn lens op de grond. En omdat het zo steil daar was, rolde deze richting het water….OOF! Mijn man had zijn tas nog om en wilde deze eerste afdoen, maar ik besloot om al naar beneden te gaan om hem te pakken. En BAM! Daar lag ik, het was een stukje beneden ook enorm glad en ik ging nogal snel. Ik gleed ook nog eens een behoorlijk stuk naar beneden en het scheelde niet veel dat ik en de zonnekap in het water lagen. Phoe, wat had ik een pijn aan mijn handen. Mijn vinger lag open en deed nogal pijn, ook de pols van mijn andere hand deed enorm veel pijn. Waarschijnlijk heb ik ze beide ook gekneusd, want het is nog niet helemaal over. Daarnaast was ik ook nog eens zeiknat! Mijn man hing naar beneden om mijn hand vast te kunnen pakken en de rest van de crew stond erachter in een rij om elkaar vast te pakken, zodat ze mij omhoog konden trekken. Ja, zo steil was het daar! De zonnekap was wel gered haha en oja ik ook! Maar ik besloot om wel door te gaan, we gingen naar de McDonalds om daar even wat te gaan drinken en om op te drogen. Maar ik ben wel enorm blij dat ik ben doorgegaan, want ik ben ook zeer tevreden met mijn foto’s!

Mijn leven in foto’s #106 - Vrolijk Pasen + Fotograferen in Zeeland + Paaseieren schilderen

Die dinsdag erop waren we uitgenodigd door mijn collega en zijn vriend om heerlijk bij hun te gaan eten. We hebben heerlijke bulgur met hele kip uit de oven, aardappeltjes en groente gegeten. Ze lieten ook een aantal toffe kookboeken zien, ik wil ook meer verschillende gerechten gaan uitproberen. Het was echt een zeer geslaagde en gezellige avond!

Mijn leven in foto’s #106 - cadeauverpakkingen

Mijn leven in foto’s #106 - cadeauverpakkingen

Lieve Sanne was ook jarig die week en ik had een aantal cadeaus voor haar gekocht en ingepakt met Stampin’ Up items. Ik vind het echt super tof om dit te doen en ik heb ook nog een filmpje gemaakt wat ik allemaal heb gekocht bij Stampin’ Up en hoe ik één van deze creaties maak. Deze komt natuurlijk snel op mijn Youtube kanaal en hier op mijn blog. Sanne was ook helemaal blij met de cadeaus en ze vond de verpakkingen ook echt super mooi!

Mijn leven in foto’s #106 - Pokémon Go

Inmiddels ben ik ook level 33 bij Pokémon Go. Elke dag speel ik het spel, ik vind het echt super tof! Speel jij dit ook? Dan kan je mij toevoegen met trainer code: 9288 7723 1063.

Mijn leven in foto’s #106 - wandelen

Mijn leven in foto’s #106 - Intertoys

Met het heerlijke weer hebben we ook weer een grote wandeling gemaakt. Ook zijn we nog naar de Intertoys geweest om te kijken naar de Nintendo Switch en speelgoed voor Thomas. Helaas hadden ze de Nintendo niet meer, maar wel hadden we speelgoed pannetjes en een kooksetje gekocht voor Thomas. Hij wilde ook zeer graag zijn nieuwe speelgoed dragen, uhm slepen haha.

Mijn leven in foto’s #106 - Nintendo Switch

Maar we hadden wel de Nintendo Switch console in het grijs met daarbij ook Mario Odyssey en Zelda online besteld. We zijn momenteel Mario aan het spelen, echt een geweldig spel! Hier laat ik binnenkort ook meer over zien op mijn blog.

Mijn leven in foto’s #106 - Paaseieren schilderen en knutselen

Mijn leven in foto’s #106 - Paaseieren schilderen en knutselen

Gisteren kochten we een aantal paas knutsel pakketjes en hebben we paaseieren geschilderd, heerlijk kliederen haha.

Mijn leven in foto’s #106 - Paaseieren schilderen en knutselen

Mijn leven in foto’s #106 - Paaseieren schilderen en knutselen

En vandaag hebben we onze salontafel beplakt met een kleurplaat rol en kon Thomas lekker gaan kleuren en stickers plakken. En zodra hij zometeen wakker wordt van zijn slaapje, mag hij de paaseieren zoeken we die hebben verstopt hihi. Verder gaan we ook naar mijn ouders met Pasen en deze week ook dagjes uit. Heerlijk genieten van de vakantie!

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan dit weekend?
Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: