Mijn leven in foto’s #134 – Thomas was jarig, Kerst, Knutselen en heel veel wandelen

Mijn leven in foto’s #134 - Wandelen

Fijn weekend iedereen! De afgelopen tijd hebben we weer leuke dingen meegemaakt, Thomas was namelijk jarig, we hebben Kerst gevierd, Thomas had ook zijn eerste “schooldag” deze week en we hebben heel veel gewandeld. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #134 - Wendagen Thomas

Thomas heeft eind vorig jaar twee wendagen op de basisschool gehad. Toen was er nog geen lockdown en mocht hij gelukkig nog komen. Hij vond het helemaal geweldig!

Mijn leven in foto’s #134 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #134 - Wandelen

We hebben ook lekker gewandeld in Leerdam.

Mijn leven in foto’s #134 - Layered Angle

Ik vind het heerlijk om voor de feestdagen te gaan knutselen. Deze prachtige engel had ik gemaakt via een tutorial. Echt super mooi!

Mijn leven in foto’s #134 - Gevulde speculaas

Mijn leven in foto’s #134 - American Chocolate Cookies

In de vakantie hebben we ook lekkere koekjes gebakken.

Mijn leven in foto’s #134 - Stampin Up

Ik had ook weer een bestelling geplaatst bij Stampin’ Up en kreeg via mijn demonstrator dit pakketje opgestuurd, super lief en echt tof!

Mijn leven in foto’s #134 -  Kerstboom en kerstsok

Mijn leven in foto’s #134 -  Kerstboom en kerstsok

Mijn leven in foto’s #134 -  Kerstboom en kerstsok

Daarnaast had ik voor Kerst ook een aantal kerstsokken gemaakt (ook van verschillende lagen papier), deze kwam ook via een tutorial van Jennifer Maker. Hier had ik staatsloten in gedaan voor ons en onze ouders. Ik vind ze echt tof geworden!

Mijn leven in foto’s #134 - Thomas 4 jaar

Mijn leven in foto’s #134 - Thomas 4 jaar

Thomas was in december ook jarig! We hebben het klein gevierd in het weekend en hij heeft super leuke cadeaus gekregen (ook opgestuurd gekregen). Hij is er zeer blij mee!

Mijn leven in foto’s #134 - Wandelen

En we hebben weer lekker gewandeld, tegen het einde van de middag. Wat een prachtige lucht hadden we hier!

Mijn leven in foto’s #134 - Kerst huisjes

Ook heb ik een aantal kersthuisjes gemaakt, super cute!

Mijn leven in foto’s #134 - Cadeau voor Thomas ingepakt

Mijn leven in foto’s #134 - Cadeau voor Thomas ingepakt

Voor Thomas had ik zijn kerstcadeau ingepakt met papier en items van Stampin’ Up.

Mijn leven in foto’s #134 - Kerst

Mijn leven in foto’s #134 - Kerst

Mijn leven in foto’s #134 - Kerst

Kerst vieren bij mijn ouders en schoonouders!

Mijn leven in foto’s #134 - Pucca Yellow Curry

Yummie! Pucca Yellow Curry van Jamie Oliver, dit is echt een aanrader!

Mijn leven in foto’s #134 - Fotografie locaties boek

Één van mijn doelen voor 2021 is om meer te gaan fotograferen. We hebben dan ook het boek De mooiste fotolocaties 1 – Zuid-Nederland gekocht om mooie fotolocaties uit te gaan zoeken en te gaan fotograferen. Natuurlijk moet het ook wel allemaal lukken vanwege Corona, maar de eerste stap is gezet!

Mijn leven in foto’s #134  - School

Mijn leven in foto’s #134  - School

Mijn leven in foto’s #134  - School

Thomas heeft deze week zijn eerste “schooldagen” gehad. Elke ochtend en middag (behalve op woensdag) heeft hij in een digitale kring gezeten en kon hij tussendoor een aantal opdrachtjes uitvoeren en lekker spelen. Het blijft een bijzonder iets, ik hoop voor hem dat hij snel normaal naar school kan gaan, zodat hij ook lekker met zijn klasgenootjes kan spelen en normaal les kan krijgen. Maar hij vindt het verder wel allemaal super leuk en hij doet ook echt goed mee in de digitale kring, echt leuk om te zien!

Mijn leven in foto’s #134 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #134 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #134 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #134 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #134 - Wandelen

We hebben vandaag ook heerlijk gewandeld, het was echt super mooi weer en ook echt leuk om te zien voor Thomas dat er overal ijs lag.

Verder gaan we lekker relaxen dit weekend!

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: