Mijn leven in foto’s #146 – Sinterklaas vieren en Thomas 5 jaar!

Mijn leven in foto’s #146 - Sinterklaas vieren en Thomas 5 jaar!

Het is weer even geleden dat ik liet zien wat we allemaal hebben beleefd. We hebben weer mooie dingen mogen meemaken. We hebben Sinterklaas gevierd en Thomas was 14 december jarig, hij is alweer 5 jaar geworden! Wowiee!!! Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #146 - Halloween Pompoen

Mijn leven in foto’s #146 - Halloween Pompoen

Mijn leven in foto’s #146 - Halloween Pompoen

Mijn leven in foto’s #146 - Halloween Pompoen

Voor Halloween (phoe, ja het is inderdaad alweer een tijdje geleden haha), hadden we de enige baby pompoen uit onze moestuin gebruikt om er een Halloween pompoen van te maken. Thomas vond het echt helemaal geweldig om dit te doen!

Mijn leven in foto’s #146 - Nieuwe afwasmachine

Mijn leven in foto’s #146 - Nieuwe afwasmachine

Oof, onze afwasmachine was stuk en er moest een nieuwe komen. Echter kregen we onze afwasmachine er niet makkelijk uit, want het laminaat eronder was niet goed gelegd, waardoor de afwasmachine er achter bleef haken. We moesten deze bijna helemaal uit elkaar halen om hem eruit te krijgen haha. Maar het is gelukt en we hebben een nieuwe geweldige afwasmachine!

Mijn leven in foto’s #146 - Zelda en GTA

Mijn leven in foto’s #146 - Zelda en GTA

Voor de Switch kan je nu ook meerdere old school spellen kopen en downloaden, zoals Zelda Ocarina of time en GTA. Super vet!

Mijn leven in foto’s #146 - Sinterklaas vieren

Mijn leven in foto’s #146 - Sinterklaas vieren

Mijn leven in foto’s #146 - Sinterklaas vieren

Mijn leven in foto’s #146 - Sinterklaas vieren

Mijn leven in foto’s #146 - Sinterklaas vieren

Mijn leven in foto’s #146 - Sinterklaas vieren

Mijn leven in foto’s #146 - Sinterklaas vieren

Natuurlijk hebben we ook Sinterklaas gevierd op verschillende momenten. Thomas had een Sinterklaasviering op school, hij heeft ook Sinterklaas geknutseld en thuis de stoomboot. Hij mocht meerdere keren zijn schoen zetten en we hebben Sinterklaas bij mijn ouders gevierd. Hij vond het helemaal geweldig en heeft mooie cadeaus gekregen van Sinterklaas!

Mijn leven in foto’s #146 - Claywork by Sanne

Ook heb ik weer prachtige oorbellen van Claywork By Sanne gekregen, super mooi!!!

Mijn leven in foto’s #146 - Jas en Timberlands

Ook heb ik een nieuwe winterjas en nieuwe Timberlands! Super blij mee!

Mijn leven in foto’s #146 - Linkie

Mijn leven in foto’s #146 - Linkie

Mijn leven in foto’s #146 - Linkie

Mijn leven in foto’s #146 - Linkie

Mijn leven in foto’s #146 - Linkie

Even een aantal schattige foto’s van Linkie!

Mijn leven in foto’s #146 - Stickers

Er gingen weer veel bestellingen van de planner stickers de deur uit. Super bedankt iedereen!

Mijn leven in foto’s #146 - Sinterklaas vieren en Thomas 5 jaar!

Thomas 5 jaar

Thomas 5 jaar

Thomas 5 jaar

Thomas 5 jaar

Thomas 5 jaar

Thomas 5 jaar

Thomas 5 jaar

Thomas 5 jaar

Yeahhh!! Thomas was afgelopen dinsdag jarig! Hij is alweer 5 jaar! Wowieee, wat gaat het toch hard! Hij heeft een geweldig feestje gehad en op school ook zijn verjaardag gevierd. Hij heeft hele mooie cadeaus gekregen en morgen gaan we ook een kinderfeestje houden. Super leuk!! Hij heeft er echt enorm veel zin in!

Mijn leven in foto’s #146 - Kerst

Mijn leven in foto’s #146 - Kerst

Mijn leven in foto’s #146 - Kerst

Mijn leven in foto’s #146 - Kerst

Mijn leven in foto’s #146 - Kerst

Mijn leven in foto’s #146 - Kerst

Mijn leven in foto’s #146 - Kerst

En we hebben natuurlijk ook al kerstversiering in huis. We hebben dit jaar ook ons eerste kerstdorp in huis gehaald. Ik ben er zeer blij mee, echt super mooi!! En het kerststukje heeft Thomas samen met zijn oma gemaakt voor ons. Aaww super lief en zo mooi!!

Dit weekend gaan we dus nog een kinderfeestje houden voor Thomas zijn verjaardag en de Kerstman komt nog in de stad, dus we gaan ook nog even in de stad kijken.

Wat heb jij de afgelopen tijd beleefd en heb jij nog plannen dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: