Stem jij ook op ons? Wij kunnen een VIP trip naar Legoland winnen!

Stem jij ook op ons? Wij kunnen een VIP trip naar Legoland winnen!

Zoals jullie weten zijn wij druk bezig met een winterdorp. Hier komt heel snel weer een nieuw filmpje van. Afgelopen week gingen wij naar de Toychamp om wat spullen te gaan halen en we zagen hier ook het nieuwe speelgoedboek liggen. Deze wilden we natuurlijk ook meenemen en op de achterkant zagen we dat je mee kan doen met een geweldige actie. Je kan namelijk jouw eigen gemaakte LEGO creatie uploaden en een VIP trip naar Legoland winnen. Wow! Dat willen wij natuurlijk wel! Van Thomas en een stuk van ons winterdorp heb ik een foto gemaakt en geupload. Inmiddels staan we al op de vierde plek! Yeahh!! Stemmen jullie ook op ons?

Momenteel ben ik druk bezig met de bergen en tunnel. Een gedeelte hiervan is al bijna af, maar er moet nog wel veel gebeuren. Vandaag krijg ik dan ook mijn witte platen binnen, zodat ik verder kan bouwen. Het gedeelte dat bijna af is, heb ik op de foto gezet en ingestuurd.

Je kan stemmen tot en met 12 december. Klik hieronder op de link om jouw stem uit te brengen. Een hartje geven is voldoende!

Stem op ons!

Heel erg bedankt iedereen!!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: