Mijn leven in foto’s #155 – Sinterklaas in Leerdam, Pepernoten bakken en naar de Natuurtuin

Mijn leven in foto’s #155

De afgelopen weken hebben we weer leuke dingen meegemaakt. Sinterklaas is in Leerdam aangekomen, we hebben pepernoten gebakken en we zijn naar de natuurtuin geweest. In dit artikel vertel ik wat de de afgelopen tijd hebben meegemaakt.

Mijn leven in foto’s #155

Mijn leven in foto’s #155

Vorig jaar hadden wij een kerstdorpje staan, maar dit jaar wilden we graag een LEGO winterdorpje maken. Super tof! Maar we hebben nog wel het kerstdorpje van vorig jaar. We besloten om een gedeelte hiervan aan mijn broer en schoonzus te geven en de rest te koop te zetten. En wat ook echt super gaaf is, dat wij een VIP trip naar Legoland kunnen winnen met ons LEGO Winterdorpje. Heb jij al op ons gestemd?

Mijn leven in foto’s #155

We zijn ook naar de McDonalds geweest, waar Thomas zomaar zelf een ijsje mocht maken. Hoe super leuk is dat?! Hij kreeg hier ook een echte diploma voor! Super tof!

Mijn leven in foto’s #155

Thomas gaat ook elke week naar zwemles. Deze week helaas denk ik niet, aangezien hij erg verkouden is. Maar hij doet het wel enorm goed! Hij heeft nu bandje 5 (gaat tot en met 10) en na bandje 7 gaat hij al voor diploma A. Wowie! Het gaat echt hard!

Mijn leven in foto’s #155

Mijn leven in foto’s #155

Sinterklaas is in het land en we zijn ook naar de intocht in Leerdam geweest! Super tof! Thomas heeft zijn schoen gezet en van Sinterklaas een aantal pakketjes met Pokémon kaarten gekregen. Hij had een hele mooie tekening gemaakt voor Sinterklaas en een lekker worteltje uit onze eigen tuin neergelegd haha.

We hebben ook samen pepernoten gemaakt en deze waren echt super lekker!!

Mijn leven in foto’s #155

Mijn leven in foto’s #155

Mijn leven in foto’s #155

Mijn leven in foto’s #155

We hebben ook heerlijk gewandeld en gespeeld in de Natuurtuin. Het is hier altijd super leuk! We kwamen ook nog een beeld tegen, geen idee waarvan het is of wie het moet voorstellen. Wel bijzonder en grappig om dit tegen te komen.

Komend weekend gaan we lekker rustig aan doen. Thomas moet even goed uitzieken.

Wat heb jij de afgelopen tijd beleefd en heb jij nog plannen dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: