Mijn leven in foto’s #154 – 7 Jaar getrouwd, Jarig zijn en Dierentuin Amersfoort

Mijn leven in foto’s #154 - Dierentuin Amersfoort

De afgelopen weken hebben we weer leuke dingen meegemaakt. Mijn man en ik zijn 7 jaar getrouwd, ik was jarig en we zijn naar de dierentuin geweest. In dit artikel vertel ik wat de de afgelopen tijd hebben meegemaakt.

Mijn leven in foto’s #154 - Appeltaart

We hebben een heerlijke appeltaart gebakken, deze was echt heerlijk!

Mijn leven in foto’s #154 - Dierentuin Amersfoort

Mijn leven in foto’s #154 - Dierentuin Amersfoort

Mijn leven in foto’s #154 - Dierentuin Amersfoort

Mijn leven in foto’s #154 - Dierentuin Amersfoort

Mijn leven in foto’s #154 - Dierentuin Amersfoort

Mijn leven in foto’s #154 - Dierentuin Amersfoort

Thomas kon helaas niet op schoolreisje, dus daarom besloten we toen we allemaal weer beter waren, naar Dierentuin Amersfoort te gaan. Dat was echt super leuk! We hebben er echt lang rondgelopen.

Mijn leven in foto’s #154 - Fietsen

Thomas zijn vriendje was jarig en gingen we met de fiets naar Heukelum toe. Thomas kan echt goed fietsen, hij vindt het ook helemaal geweldig. Voor zijn vriendje hadden we ook samen een Minecraft popup kaart gemaakt.

Mijn man en ik zijn ook nog eens 7 jaar getrouwd! Wowiee! Gaat echt super hard 🙂 !

Ik was ook nog eens jarig. Ik heb een nieuwe KitchenAid gekregen, een standaard voor mijn telefoon (om te filmen) en ook geld gekregen.

Arme Miepie. We hebben haar in moeten laten slapen. Het ging totaal niet goed met haar, was echt zo sneu! RIP Miepie! Met de andere twee kippetjes gaat het gelukkig wel enorm goed. Ze hebben het echt naar hun zin. Hopelijk kunnen we binnenkort een nieuw kippetje erbij nemen.

Dit weekend gaan we lekker relaxen, morgen is mijn moeder jarig en zondag gaan we lekker zwemmen.

Wat heb jij de afgelopen tijd beleefd en heb jij nog plannen dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: