Onafhankelijk Stampin’ Up Demonstratrice

Onafhankelijk Stampin' Up Demonstratrice

Al een aantal jaar ben ik fan van Stampin’ Up en heb ik al vele creaties gemaakt met Stampin’ Up producten. Ik wilde graag meer hiermee bezig zijn en jullie mijn creaties laten zien. Sinds 25 augustus 2021 mag ik mezelf dan ook een onafhankelijk Stampin’ Up Demonstratrice noemen!

Ik heb inmiddels een eigen website waar ik al mijn creaties laat zien, genaamd Crafts By Sentinelli. Elke maand zullen er verschillende youtube filmpjes en blog artikelen online komen met tutorials, mijn creaties, meer informatie over Stampin’ Up en de producten, maar ook aanbiedingen en meer!

Mijn eerste creatie staat inmiddels ook online, je kan deze hier bekijken:

Molen cadeauverpakking - Stampin' Up Sale a-bration producten

Molen cadeauverpakking met producten uit de SALE a-bration catalogus

Ik vind het echt super tof dat ik dit kan en mag doen. Neem dus snel een kijkje! En mocht jij ook een idee hebben voor een leuk project, laat het vooral weten in de reacties!

Ken jij Stampin’ Up al? En heb jij een bepaald idee voor een project?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: