Online adventskalenders in de decembermaand


Adventskalenders

Wat?! Morgen is het alweer december! Wat vliegt de tijd zeg! Ik vind december altijd een mooie en gezellige maand. De feestdagen, gezellige lichtjes overal en ik hoop dat we ook eindelijk eens sneeuw krijgen met de kerst. December is ook de maand van de adventskalenders. Vorig jaar schreef ik hier ook al over en vandaag laat ik jullie weer een aantal leuke adventskalenders zien.

Essence


Adventskalenders

Dit is de meest bekende adventskalender onder de beautyliefhebbers. Elke dag vanaf 1 december kan je op Essence.eu supercoole prijzen winnen. De winnaars worden door essence zelf getrokken. Je klikt elke dag op de datum van vandaag en beantwoordt dan de prijsvraag. De winnaar van de dag wordt via mail op de hoogte gebracht. Super leuk!

Bol.com


Adventskalender

Ook Bol.com heeft dit jaar weer een adventskalender. Je kan jezelf aanmelden via deze pagina, zodat je elke dag een mailtje krijgt met een leuke verrassing 🙂 .

Jysk


Adventskalenders

Met de Jysk Adventskalender kan je vanaf 1 december elke dag leuke prijzen winnen, maar ook een hoofdprijs: een week in een Deense vakantiebungalow van Novasol.

SpaDreams


Adventskalenders

Vanaf 1 december tot en met 24 december heeft SpaDreams een adventskalender met leuke wellness-prijzen! Kijk elke dag op hun Facebook pagina, op welke themapagina de kerstmutsen staan. Tel de kerstmutsjes op deze pagina en vul het antwoordformulier in op hun website.

Met welke adventskalenders ga jij dit jaar mee doen? Of ga jij eentje kopen of zelf maken?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: