Onze fotografiewerken op de Leerdamse Kunstvierdaagse


Leerdamse Kunstvierdaagse

Afgelopen weekend zijn we naar het Speulderbos geweeest om heerlijk te gaan fotograferen. Ik wilde de foto’s al bewerkt hebben voor vandaag, echter door drukte is dat helaas nog niet gelukt. Dus deze krijgen jullie nog te zien 🙂 . Vandaag wil ik wel weer een update plaatsen over onze expositie, want onze fotografiewerken hangen inmiddels al op de Leerdamse Kunstvierdaagse en vandaag laat ik jullie een aantal foto’s zien 🙂 .

Mijn verloofde en ik staan in een mooi hoekje tegenover elkaar. We hebben in totaal 7 fotografiewerken hangen.


Leerdamse Kunstvierdaagse

Bovenstaande fotografiewerken zijn van mij. Om onze werken hebben we mooie grote lijsten gedaan waar de stof ook nog een beetje op zit. Dit laten we zo, aangezien dit er zeer goed bij past.


Leerdamse Kunstvierdaagse

Bovenstaande fotografiewerken zijn van mijn verloofde, er komen nog twee kleine werken bij te hangen. Deze komen als het goed is vandaag binnen :).

Ook hebben wij een tafeltje staan met onze visitekaartjes en een aantal boeken erop waar ons werk ook in staat, zoals mijn fotografieboek met foto’s van verlaten panden , de Frantastic Kunstgids en het boek Begrenzen geeft vrijheid. In de laatste twee staan fotografiewerken van mijn verloofde. Ook komt er een laptop te staan met nog meer fotografiewerken van ons in een diavoorstelling 🙂 .

Wil je ook naar onze werken komen kijken tijdens de Leerdamse Kunstvierdaagse? Dat kan zeker!

Datum: 30 oktober tot en met 2 november 2014, zelf ben ik er alleen op zaterdag en zondag 🙂 .

Adres:
Partycentrum “Het Dak” te Leerdam.
Tiendweg 9a
4142 EG Leerdam

Er zullen vele beeldende kunstenaars aanwezig zijn met hun mooie werken en natuurlijk worden er ook weer voorstellingen gegeven, zoals live muziek, poëzie, theater, dansvoorstellingen en meer.

Ook zullen er workshops worden gegeven en bezoekers kunnen ook zelf gaan schilderen op verschillende canvassen die er aanwezig zijn.

Meer informatie vind je hier.

Ben jij wel eens naar een expositie geweest?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: