Shoppen voor de lente


Shoppen voor de lente

Zodra de eerste zonnestralen de grond in het voorjaar weer raken, voel je de kriebels in je onderbuik: de lente komt eraan. De lente is bij uitstek het jaargetijde waar je al je oude kleren in de prullenmand gooit of weggeeft, en nieuwe aanschaft. Gezellig met vriendinnen nieuwe kleding uitzoeken hoort een beetje bij de lente. Wat zijn deze lente de bewegingen waar je helemaal gelukkig van wordt?

De lente lacht

Een van de leukste trends is over komen waaien uit de Franse modehoofdstad Parijs. Daar werden op de catwalks veel verschillende zachte tinten gebruikt. Lila, turquoise en beige kleuren worden het deze lente en zomer. Heb je ook zo’n zin om gezellig met vriendinnen allerlei leuke dingen te ondernemen? Het is heel eenvoudig om de perfecte kleding direct in huis te krijgen. Je zoekt wat op het internet en voilà, daar heb je een prachtige, nieuwe outfit samengesteld. Kleding online aanschaffen wordt ook steeds leuker door de vele prettige websites waar je snel en eenvoudig de juiste kleding voorbij ziet komen.

Het echte lentegevoel

Wat kan je deze lente nog meer verwachten op kledinggebied? Terug van weggeweest zijn de bloemetjes. Op jurkjes, broeken en blouses: de bloemetjes zitten overal. In alle zachte kleuren laten ze je alvast wennen aan dat uitgesproken mooie lentegevoel. De zon heeft zich al enkele keren laten zien en de komende weken wordt het alleen maar warmer. Gooi daarom al je winterkleding in de kast en begin het voorjaar goed met een paar nieuwe outfits die je helemaal laten stralen. Geniet van het opgeruimde gevoel dat je krijgt als je je oude kleding bij het grofvuil zet. Je hoeft geen enorm budget te hebben om een paar nieuwe, leuke kledingstukken te kopen, sterker nog, een klein budget nodigt juist uit tot het nog beter zoeken naar de perfecte outfit. De lente komt eraan, heb jij ook zo’n zin om daar sprankelend van te genieten?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: