Thomas heeft een eigen gaming Youtube Kanaal

Thomas heeft een eigen gaming Youtube kanaal

Thomas is dol op spellen als Roblox en Minecraft. Hij kijkt ook enorm veel youtube filmpjes hierover. Hij vertelde dat hij graag Youtuber wilt worden. Voor zijn verjaardag heeft dan ook een bureau en een bureaustoel gekregen. Hier kan hij ook straks zijn huiswerk aan maken. Maar hij heeft inmiddels zijn eigen gaming Youtube kanaal waar hij ook al 2 filmpjes op heeft staan over Roblox. In dit artikel vertel ik daar meer over.

Op Roblox speelt Thomas verschillende spellen, we spelen ook vaak samen. Zoals bijvoorbeeld Pet Simulator 99 en Brookhaven.

Op zijn gaming kanaal MrThomasVV Gaming heeft hij al twee filmpjes staan en hij wil in de toekomst nog meer maken. Natuurlijk is hij niet zichtbaar in beeld, het is alleen een schermopname van het spel zelf. Ik edit de filmpjes en plaats ze dan online.

Hieronder is zijn eerste filmpje:

En hieronder is zijn tweede filmpje:

Zijn klasgenootjes vinden Roblox ook erg leuk en vinden het ook tof dat Thomas deze filmpjes maakt. Hij zou het ook erg leuk vinden als er meer mensen hem gingen volgen. Dus mocht je zijn kanaal ook leuk vinden, speel je zelf Roblox of heb je kinderen die ook Roblox spelen, dan zouden we het leuk vinden als je je abonneert op zijn gaming kanaal.

Speel jij ook wel eens Roblox of Minecraft?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: