Valentijncadeau tips + Winactie: Win shoptegoed voor Webprint!


Valentijn cadeau tips + Winactie: Win shoptegoed voor Webprint!
Foto gemaakt door PhotoSolutions

Wil jij iets speciaals doen met Valentijn, maar je weet nog niet precies wat? Dan heb ik vandaag voor jullie een aantal super leuke Valentijncadeau tips. Ze hebben allemaal met fotografie te maken en daarnaast heb ik vandaag ook een super leuke winactie voor jullie! Ik mag namelijk in samenwerking met Webprint 3 x shoptegoed weggeven die je kan gebruiken om iets leuks te kopen voor Valentijn of een andere gelegenheid! Vandaag geef ik jullie de Valentijncadeau tips en laat ik zien hoe je kans kunt maken op de shoptegoed voor Webprint!

Nu het bijna Valentijn is, is het natuurlijk leuk om iets speciaals te doen of juist te geven aan jouw geliefde, vriend, vriendin, moeder, zus of een ander speciaal persoon in jouw leven. Hieronder heb ik een aantal fijne Valentijncadeau tips neergezet.

Ga met jouw Valentijn op de foto
Hoe mooi zou het zijn als je jullie liefde kunt vereeuwigen in prachtige beelden! Via PhotoSolutions (mijn man) kan je namelijk een super mooie loveshoot boeken waarmee je prachtige foto’s krijgt van jou en je geliefde! Natuurlijk is het ook mogelijk om andere fotoshoots te boeken, zoals bijvoorbeeld moeder & dochter, of juist beste vriendinnen. Alles is mogelijk en natuurlijk is dit wel een zeer mooi cadeau voor Valentijnsdag!

Maak een prachtige fotoboek met mooie herinneringen
Als je foto’s van jouw en je geliefde hebt, dan is het natuurlijk zeer mooi om dit in een fotoboek vast te leggen. Je kan dan altijd deze prachtige foto’s bekijken. Bij Webprint kan je vele mooie en verschillende fotoboeken laten maken. Je hebt bijvoorbeeld keuze aan verschillende pagina-indelingen, achtergronden en cliparts en hiermee maak je altijd een fotoboek naar eigen smaak. Daarnaast kan je ook teksten toe voegen aan je pagina’s en de kaft kan je ook voorzien van een eigen foto en tekst! Wat een mooi cadeau om dit te geven aan jouw geliefde!


Plexiglas

Foto uitvergroten
Wow, je hebt prachtige foto’s laten maken van jouw en je geliefde en je wilt deze foto laten uitvergroten. Ook dit is zeker mogelijk bij Webprint! Je kan bijvoorbeeld jouw foto laten afdrukken op canvas, hout of juist op plexiglas. Zo kan je de foto ergens mooi neerhangen in huis waar jouw geliefde en jijzelf elke dag naar kunnen kijken. Een prachtig cadeau voor jouw Valentijn!

Foto afdrukken op telefoonhoesjes of laptopstickers etc. als fotocadeau
Je kan ook een foto laten afdrukken op leuke gadgets, zoals bijvoorbeeld telefoonhoesjes of laptopstickers. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld een puzzel te geven met een prachtige valentijn foto erop of juist op onderzetters! Je kan bij Webprint vele verschillende fotocadeaus vinden waarbij je jouw foto kan af laten drukken op een leuke gadget.

En vandaag heb ik ook nog een super leuke winactie voor jullie!
Ik mag in totaal 3 winnaars blij maken met de shoptegoed! Wat kan je winnen: 2x €20 en 1x €10 shoptegoed! Deze zijn vrij te besteden bij Smartphoto.nl 🙂 !

Wat MOET je doen?
– Volg mijn blog
– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Save dit artikel op bloglovin
– Like de Facebook pagina van Miss Sentinelli.
– Volg mij op Twitter (@Sentinelli).
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op shoptegoed voor Webprint.nl via @Sentinelli Info: https://www.sentinelli.nl/valentijncadeau-tips-winactie-win-shoptegoed-voor-webprint #winactie #winnen #webprint #fotografie”

De winactie loopt van 27 januari 2016 tot en met 10 februari 2016. Op 11 februari 2016 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: