Winactie – 2x Kneipp Goodbye Stress pakketten

Winactie - 2x Kneipp Goodbye Stress collectie

Vorige week schreef ik een artikel over de Kneipp Goodbye Stress producten. De collectie bevat echt heerlijke producten waar ik enorm van geniet! En nu mag ik in samenwerking met Kneipp twee Kneipp Goodbye Stress pakketten weggeven, dus voor twee winnaars! Hieronder vertel ik wat je moet doen om kans te maken. Daarnaast zijn er ook extra winkansen waaraan je kan voldoen!

Wat MOET je doen?
– Volg mij via één van mijn social media kanalen:
* Facebook pagina van Miss Sentinelli.
Twitter (@Sentinelli)
* Instagram
* Pinterest
– Volg Kneipp via één van hun social media kanalen:
* Facebook pagina van Kneipp.
Twitter
* Instagram

– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie, wat jouw gebruikersnaam is bij het social media kanaal waar je mij en Kneipp volgt en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op een Kneipp Goodbye Stress pakket via @Sentinelli Info: https://www.sentinelli.nl/winactie-2x-kneipp-goodbye-stress-pakketten #kneipp”

De winactie loopt van 10 december 2019 tot en met 2 januari 2020. Op 3 januari 2020 krijgen de winnaars een mailtje van mij! De winnaars worden ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: