3 films die ik de afgelopen tijd heb gezien #14 Met o.a. Now you see me 2 en Alice Through the Looking Glass


3 films die ik de afgelopen tijd heb gezien #14 Met o.a. Now you see me 2 en Alice Through the Looking Glass
Bron: IMDB.com

We hebben de afgelopen tijd weer een aantal films gekeken die ik graag met jullie deel. We hebben onder andere de films Now you see me 2 en Alice Through the Looking Glass gezien. Vandaag vertel ik hier iets meer over en wat ik van de films vind.

Now you see me 2
SPOILER ALERT!

Dit is het vervolg na Now you see me. Het verhaal speelt zich precies een jaar later af. The Four Horsemen zijn zeer succesvol, ze waren toen de FBI te slim af en hierdoor hebben ze veel sympathie bij het publiek gewonnen. Echter krijgen ze nu te maken met een nieuw vijand, die hen uitdaagt om een zeer gevaarlijke overval te gaan plegen.

Ik wist eigenlijk even niet meer waar Now you see me over ging, maar toen ik het verhaal las en we de film aan gingen doen, wist ik het weer. Het eerste deel vond ik ook echt super en daarom was ik ook echt zeer benieuwd naar het tweede deel. En hij is echt te gek!! Je wilt gewoon weten wat er gaat gebeuren, de kijker zelf wordt ook voor de gek gehouden en daar hou ik van! Zeer bekende acteurs spelen hier ook in, zoals Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson en Morgan Freeman. Zeker een aanrader om te gaan kijken, maar ga dan wel eerst Now you see mee kijken als je deze nog niet gezien hebt.

Central Intelligence
Een CIA-agent werd vroeger als kind gepest en gaat nu naar de reünie van zijn middelbare school. Hij beweert bezig te zijn met een zeer groot en geheim onderzoek en heeft hierbij de hulp nodig van iemand die vroeger bij hem op school zat. Hij is namelijk accountant en hielp de CIA-agent vroeger ook, toen hij gepest werd. De accountant belandt in een wereld met schietpartijen, verraad en spionage en er is geen weg meer terug. Maar kan hij de CIA-agent wel geloven en vertrouwen?

Echt een leuke komedie waar een lekkere humor in zit. Je zit op een gegeven moment ook zelf af te vragen wie je nu precies moet geloven en wat nou echt waar is. Ook hier spelen weer bekende acteurs in, zoals Dwayne Johnson, Kevin Hart en Aaron Paul. Zeker een leuke komedie om eens te gaan bekijken.

Alice through the Looking Glass
SPOILER ALERT!

Dit is het tweede deel van Alice in Wonderland. Alice keert na een lange afwezigheid door een spiegel terug naar het magische Underland. Hier moet ze de Mad Hatter redden, aangezien hij nog dwazer is dan normaal. Ze moet ook zijn familie redden, hiervoor moet ze terug in de tijd reizen en komen we achter bepaalde geheimen van bepaalde personages in Alice in Wonderland.

Ik ben echte fan van Alice films, hier hou ik echt fan! Ook deze versie is weer super leuk om te zien!
De wereld ziet er weer echt zeer mooi uit, echt super mooi gemaakt. Zeker een aanrader om te gaan kijken!

Dit zijn de films die ik de afgelopen tijd heb gezien. Ik hoop komende maand dat we meer films kunnen gaan kijken, want ik heb nog een complete lijst met films die ik graag wil zien 🙂 .

Welke films heb jij de afgelopen tijd gezien en welke films vind jij aanrader?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: