5 films die ik de afgelopen tijd heb gezien #2


5 films die ik de afgelopen tijd heb gezien #2

De afgelopen tijd hebben we weer aardig wat films gezien. Vorige maand heb ik al 5 films laten zien en vandaag vertel ik weer 5 films die ik de afgelopen tijd heb gezien. Er komen binnenkort nog een aantal delen 🙂 .

Exodus: Gods and Kings (2014)
Mozes werd door de dochter van de Farao gevonden toen hij als kind ter vondeling werd gelegd door zijn moeder. Hij groeide op bij de toekomstige Farao Ramses II. Mozes is ervan overtuigd dat hij de Israëlitische slaven moet bevrijden van de slavernij.

Ik ben niet echt van de Bijbelse verhalen, maar toch vond ik deze best wel bijzonder om te zien. Er zit ook veel actie in en mooie special effects.

Interstellar (2014)
Voedsel is schaars, er zijn zandstormen en er moet hier iets aan gedaan worden. Een groep overblijvende onderzoekers van NASA moeten in de ruimte op zoek gaan naar een nieuw planeet waar de mensheid kan gaan wonen.

De film duurt eigenlijk naar mijn idee wat te lang. Het mocht van mij wel iets korter duren, niet zo langdradig. Het verhaal is best prima, je blijft wel kijken omdat je wilt weten wat er gaat gebeuren. Maar toch verveelt het soms wel omdat het lang duurt en dat is jammer.

Transcendence (2014)
Johnny Depp speelt in deze film een onderzoeker op gebied van kunstmatige intelligentie. Hij werkt aan een machine die informatie combineert met menselijke gevoelens. Wanneer ze hem proberen te vermoorden, slaagt hij erin om deel te nemen aan zijn eigen transcendentie. Hij wordt de machine en neemt veel dingen over, hij verlangt naar macht. Maar is hij te stoppen?

Een bijzonder film, ik vond het verhaal zeer boeiend en apart. Je blijft de hele tijd kijken, want je wilt graag weten wat hij allemaal van plan is en of het allemaal lukt.

Nightcrawler (2014)
Een jongeman is op zoek naar een baan. Hij ontdekt per toeval een wereld vol met misdaadverslaggeving en wil hier zelf ook aan deelnemen. Hij filmt auto-ongelukken, branden, moorden etc. Hij doet er alles aan om snel aan geld te komen, hij filmt anders dan anderen en dit slaat erg aan op tv. Maar slaat hij zelf niet een beetje door?

Ik vond de film niet echt heel bijzonder. Het verhaal is op zich wel prima, maar niet echt boeiend genoeg. Daarnaast vind ik de acteur die de hoofdrol speelt ook iets minder.

https://www.youtube.com/watch?v=leOUPOAbPq0

Guardians of the Galaxy (2014)
In het heelal heeft een avonturier een geheimzinnige bol gestolen en nu wordt er jacht op hem gemaakt. Een machtige slechterik heeft namelijk plannen om het hele universum in gevaar te brengen, en wil de bol zeer graag hebben. Om uit handen te blijven van de slechterik zit er voor de avonturier niets anders op dan een ongemakkelijke wapenstilstand aan te gaan met een viertal vreemde figuren.

Een echte leuke Marvel film met veel fantasie en humor. Dat zie ik echt graag in een film. Er zit veel actie in, maar ook zeer grappige en leuke karaters.

https://www.youtube.com/watch?v=6lVH3ogPE0w

Dit waren de films die wij de afgelopen tijd hebben gezien. Binnenkort zal er weer een nieuw artikel komen met de films die we dan hebben gezien.

Welke film(s) heb jij de afgelopen tijd gezien?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: