Black Friday – 50% korting op mijn ebook “Gestructureerd Leven”! Krijg weer structuur in jouw leven!

Black Friday - 50% korting op mijn ebook "Gestructureerd Leven"! Krijg weer structuur in jouw leven!

Het is vandaag Black Friday en daarom ontvang je vandaag wel liefst 50% korting op mijn ebook “Gestructureerd Leven”! Heb je wel eens gedacht, “ow ja, dit moet ik nog doen en dat moet ik nog doen.” Een aantal minuten later ben je alweer vergeten wat je allemaal nog moet of wilt doen. Je hebt misschien wel teveel dingen te doen, maar je komt er gewoon niet aan toe. Je hebt een enorm druk leven en je vindt het lastig om prioriteiten te stellen. Of juist het tegenovergestelde, je zit uren lang op social media te kijken, tv te kijken etc., terwijl je nog zoveel dingen moet doen. Je wilt toe komen aan de dingen die je moet of wilt doen. Met mijn ebook krijg je dan ook weer structuur in jouw leven!

Al ontzettend veel mensen hebben mijn ebook gebruikt en hier heb ik ook geweldige reacties op ontvangen. In dit artikel vertel ik meer over mijn ebook en natuurlijk geef ik jullie ook de kortingscode voor de 50% korting op mijn ebook!

Gestructureerd Leven - Inhoudsopgave

Mijn ebook heeft in totaal 50 pagina’s met ontzettend veel tips hoe jij ook een gestructureerd leven kunt krijgen. Daarnaast zijn er verschillende opdrachten die je kunt uitvoeren. Stel doelen op, maak takenlijsten en ga gestructureerd aan de slag. Daarnaast heb ik ook een aantal handige tools voor meer structuur in het huishouden. Met mijn ebook zorg je ervoor dat je weer toekomt aan de dingen die je moet en wilt doen. Je krijgt weer structuur in jouw “drukke” leven!

Je krijgt mijn ebook in jouw mailbox na betaling en daarnaast ontvang je ook een aantal templates van de opdrachten, zodat je het vaker kan uitprinten en ook kan veranderen naar jouw eigen wensen.

Klik op de link hierover om meer informatie over mijn ebook te lezen en foto’s te bekijken:
Ebook “Gestructureerd Leven”.

Kortingscode

Mijn ebook kost normaal 12,50 Euro, maar omdat het vandaag Black Friday is, ontvang je wel liefst 50% korting! De kortingscode is alleen vandaag geldig, dus wees er snel bij!
De kortingscode is:

BLACKFRIDAY50


Koop hier mijn Ebook “Gestructureerd Leven” met de kortingscode!

Heel veel lees plezier en krijg je dan ook weer structuur in jouw leven!

Kom je maar niet toe aan de dingen die je moet doen? Lees mijn ebook- “Gestructureerd Leven” en krijg weer structuur in jouw leven!

Wil je weer structuur in het huishouden? Lees dan mijn ebook- “Gestructureerd Leven”!

Wil je weer productief zijn? Doelen bereiken en taken voltooien? Lees dan mijn ebook- “Gestructureerd Leven”!

Wil je jouw doelen bereiken en jouw taken voltooien? Lees dan mijn ebook “Gestructureerd Leven”!

Breng weer structuur in jouw leven met mijn ebook “Gestructureerd Leven”!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: