Black Friday – 60% korting op mijn ebook “Gestructureerd Leven” en 20% op mijn planner stickers!

Black Friday

Het is vandaag Black Friday en daarom ontvang je vandaag wel liefst 60% korting op mijn ebook “Gestructureerd Leven” en ook 20% korting op mijn Planner stickers! De kortingen gelden vanaf 27 november tot en met 29 november 2020.

Ebook “Gestructureerd Leven”

Gestructureerd Leven - Inhoudsopgave

Mijn ebook heeft in totaal 50 pagina’s met ontzettend veel tips hoe jij ook een gestructureerd leven kunt krijgen. Daarnaast zijn er verschillende opdrachten die je kunt uitvoeren. Stel doelen op, maak takenlijsten en ga gestructureerd aan de slag. Daarnaast heb ik ook een aantal handige tools voor meer structuur in het huishouden. Met mijn ebook zorg je ervoor dat je weer toekomt aan de dingen die je moet en wilt doen. Je krijgt weer structuur in jouw “drukke” leven!

Mijn ebook kost normaal 12,50 Euro, maar omdat het Black Friday is, ontvang je wel liefst 60% korting (geldig tot en met 29 november 2020)! Koop hier mijn Ebook “Gestructureerd Leven”!

Planner stickers

Planner stickers

De planner stickers zijn de perfecte manier om een dagelijkse of wekelijkse planning te maken in jouw favoriete planner, Bullet journal, journal of notitieboekje.

De planner stickers kosten normaal 1,25 euro, maar omdat het Black Friday is, ontvang je wel liefst 20% korting (geldig tot en met 29 november 2020)! Koop hier mijn Planner stickers!

Heb jij al mooie Black Friday deals gescoord?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: