Happy lijstje augustus – 20 weken echo goed, kinderwagen gekocht, PhotoWalk Heusden


Zwangerschapsupdate 20 weken - Krijgen we een zoon of een dochter?

We zitten alweer bijna aan het einde van deze maand. Het was weer een super leuke maand en vandaag laat ik jullie zien waar ik allemaal blij word. Een leuk artikeltje met fijne positieve en happy momentjes, zoals de 20 weken echo, kinderwagen gekocht en nog meer happy moments!

Mijn man ♥ Dat de 20 weken echo helemaal goed was ♥ Dat we een zoon krijgen 🙂 ♥ Dat we onze zoon ook voor het eerst hebben zien bewegen aan de buitenkant ♥ De ondervloer ligt weer in de babykamer ♥ Familie en vrienden ♥ Mijn moeder een dagje op visite ♥ Kinderwagen 3 in 1 gekocht ♥ Onze kat Link ♥ * Bezig zijn met mijn blog * Bloggen * Blogs lezen * Een Macbook Air hebben (hier komt nog een artikel van online) * Mijn blog is sinds 1 augustus mijn bedrijfje geworden * Een zakelijke rekening geopend * Fijne nieuwe samenwerkingen * Mijn Bullet Journal (hier komt snel een video van online) * Heerlijk zomerweer * De laatste PhotoWalk voor mij, dit keer in Heusden, hier komen nog foto’s van online * De winacties die momenteel lopen * Jullie lieve reacties en mailtjes!

Waar kan jij heel blij van worden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: