Mijn leven in foto’s #43 – 900 Bloglovin volgers, PhotoBarbecue, Heusden


Mijn leven in foto's #43 - 900 Bloglovin volgers, PhotoBarbecue, Heusden

Elke twee weken laat ik aan jullie zien wat ik allemaal heb gedaan en mee heb gemaakt. Ik heb de 900 Bloglovin volgers behaald, we hadden een heerlijke en gezellige PhotoBarbecue met de vaste vriendenclub van de PhotoWalk 🙂 , we zijn ook nog naar Heusden geweest met de PhotoWalk en ik heb lekker geknutseld. Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .


Mijn leven in foto's #43 - PhotoBarbecue

Twee weken geleden hadden we een super gezellige en lekkere barbecue met de vaste vriendenclub van de PhotoWalk 🙂 . We hebben heerlijk gegeten, gepraat en gelachen! Het was een super avond!


Mijn leven in foto's #43 - 900 Bloglovin volgers

Mijn leven in foto's #43 - 900 Bloglovin volgers

Wow, super gaaf! Ik kreeg eerst de melding dat ik de 900 Bloglovin volgers heb behaald en vlak daarna kreeg ik ook nog eens de melding dat ik de 900 volgers via Twitter had behaald. Daar ben ik echt super blij mee! Bedankt iedereen 🙂 !!


Mijn leven in foto's #43 - IKEA

Yeahhh, de nieuwe IKEA gids kwam binnen! Love IKEA 🙂 !


Mijn leven in foto's #43 - PhotoWalk Heusden

Mijn leven in foto's #43 - Heusden

We hadden ook nog een PhotoWalk in Heusden. Dit was voor ons de laatste PhotoWalk tot volgend jaar ergens in het voorjaar. Ik vond het namelijk zeer zeer zwaar en hield het ook niet helemaal vol. Ik heb wel super gave foto’s kunnen maken waarvan nog de foto’s online komen. Maar we hebben besloten om tot volgend jaar maart/april geen PhotoWalks meer te gaan organiseren. Mijn man heeft het ook zeer druk de komende tijd en ik trek het gewoon niet meer. De komende PhotoWalk wordt georganiseerd door een vriend van ons, en daarna moeten we even kijken of iemand anders nog het stokje over kan nemen. Maar de PhotoWalks zullen voorlopig niet meer door ons worden georganiseerd.


Mijn leven in foto's #43 - DIY Washi tape houder

Ik heb ook nog lekker geknutseld en deze gave DIY Washi tape houder gemaakt. Ik ben er echt zeer blij mee!


Kinderwagen

En we hebben nog een kinderwagen gekocht 🙂 waar ik ook zeer blij mee ben. Hier zat nog een kinderzitje bij en een autostoeltje. Meer hierover en over mijn zwangerschap kan je trouwens hier lezen: Zwangerschapsupdate 23 weken.

Dit was mijn leven in foto’s. Vanochtend hebben we nog een rolhordeur gekocht voor de achterdeur, zodat het wat kan koelen in huis. Soms is het wel 27/28 graden, niet te doen joh! En vandaag komt ook mijn moeder op visite 🙂 , super leuk en veel zin in!

Fijn weekend iedereen!

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: