Mijn leven in foto’s #122 – Pasen, wandelen en fietsen, verslaafd aan Animal Crossing

Mijn leven in foto’s #122 - Fietsen

Fijn weekend iedereen! Wat een heerlijk weertje is het de afgelopen tijd he! Ik kan daar echt van genieten! In dit artikel laat ik zien wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen weken. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #122 - Pasen

Met Pasen hebben we niet veel gedaan. Thomas heeft eieren geschilderd (super schattig!) en we hebben lekker genoten van de zon. We konden sowieso ook niet veel halen voor Pasen, want alles was eigenlijk al uitverkocht, jammer!

Mijn leven in foto’s #122 - Pakket

Mijn leven in foto’s #122 - Pakket

Ook van Kneipp ontving ik (voor mijn man) de nieuwe 2-in-1 Douche Recharging. Deze biedt een natuurlijk verzorging voor lichaam en haar, stimuleert de zintuigen en geeft een energyboost dankzij de natuurlijke ingrediënten gember en ginseng. Gember heeft van nature een stimulerend karakter. Ginseng helpt je met concentreren en geeft inspiratie. Een mooie combinatie om jezelf op te laden. Mijn man is echt dol op de geur!

Te koop bij: Kneipp.com.

Mijn leven in foto’s #122 - Knutselen met Thomas

Mijn leven in foto’s #122 - Knutselen met Thomas

Heerlijk knutselen met Thomas.

Mijn leven in foto’s #122 - Kruidvat

Bij Kruidvat hadden we een bestelling geplaatst en meer dan 60 euro korting gekregen. Bij Kruidvat krijg je namelijk veel korting op Pampers (5 pakken voor 26 euro) en we kregen ook 1+1 gratis bij de zonnecreme en aftersun. Deze kortingen gelden trouwens nog steeds! Dus neem een kijkje op de website van Kruidvat.nl.

Mijn leven in foto’s #122 - Fietsen

Mijn leven in foto’s #122 - Fietsen

We hebben ook heerlijk gefietst en zijn nog langs opa en oma geweest. Thomas kreeg op afstand een koekje van opa, super lief! Het is natuurlijk zeer belangrijk om afstand te houden, dus we komen verder absoluut niet bij elkaar op visite.

Mijn leven in foto’s #122 - Essie nagellakje

Super mooi kleurtje van Essie!

Mijn leven in foto’s #122 - Royal Leerdam Crystal

Mijn leven in foto’s #122 - Royal Leerdam Crystal

Helaas kregen we te horen dat Royal Leerdam Crystal gaat sluiten per 1 september, mede door Corona. Zo zonde! Wij hebben een aantal prachtige glasstukken in huis. Bovenstaande kleine glasstukjes komen van Royal Leerdam Crystal en zijn voor ons ook bijzonder. We kregen deze namelijk toen we gingen trouwen en toen Thomas geboren was. Ik vind het echt jammer dat ze moeten sluiten!

Mijn leven in foto’s #122 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #122 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #122 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #122 - Wandelen

Heel af en toe gaan we in de ochtend een klein rondje lopen door Leerdam. Als we zien dat er toch te veel mensen zijn, gaan we gelijk weer naar huis. Maar zoals je hier ziet, niemand te bekennen!

Mijn leven in foto’s #122 - Peuterspeelzaal

Van de Peuterspeelzaal ontving Thomas weer een tasje met allerlei toffe spullen en een werkboekje. Hier is hij gelijk mee aan de slag gegaan, echt leuk!

Mijn leven in foto’s #122 - Animal Crossing Official Companion Guide

Ja, ik ben helemaal verslaafd aan Animal Crossing en kocht hiervoor de Animal Crossing Official Companion Guide. Super tof en dik boek! Hier komt trouwens nog een uitgebreid artikel van online. Speel jij dit spel al?

 • Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt?
 • Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.
  Xxx Miss Sentinelli

  Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

    Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
  Delen: