Mijn leven in foto’s #88 – Nieuwe kleding, webinar gegeven en een weekje vakantie

Mijn leven in foto’s #88 - Viswinkel karpers

Heerlijk weekend!! De afgelopen weken heb ik weer veel mooie dingen beleefd, zoals nieuwe kleding, webinar gegeven en ik had een weekje vakantie, heerlijk relaxen! Vandaag laat ik zien wat ik de afgelopen weken nog meer heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #88 - Nieuwe Wehkamp kleding

Mijn leven in foto’s #88 - Nieuwe Wehkamp kleding

Yesss, mijn nieuwe kleding van Wehkamp was al heel snel binnen! En ik ben er enorm blij mee! Binnenkort gaan we ook shooten, dus dan laat ik ook alle kleding zien.

Mijn leven in foto’s #88 - Thomas zonneallergie

Arme Thomas heeft een behoorlijke uitslag op zijn lichaam van de zon. Gelukkig heeft hij geen jeuk, maar we moeten hem wel zoveel mogelijk uit de zon houden. Arme knul 🙁 !

Mijn leven in foto’s #88 - The Sims Freeplay

Mijn leven in foto’s #88 - The Sims Freeplay

Ook kwamen er weer nieuwe missies beschikbaar bij de Sims Freeplay.

Mijn leven in foto’s #88 - Harry Potter Hogwarts Mystery

Ook ben ik momenteel Harry Potter Hogwarts Mystery aan het spelen, super leuk spel! Binnenkort zal ik hier ook een artikel over schrijven. Ook geef ik dan een aantal tips.

Mijn leven in foto’s #88 - bruiloft

Onze vrienden gingen afgelopen dinsdag trouwen ‘in het geheim’. Mijn man was getuige, super tof. Hun trouwauto was deze geweldige eend. Vanwege privacy heb ik onze vrienden van de foto afgehaald 🙂 . Vandaag hebben we het grote feest, want ze vieren dan ook gelijk de verjaardag van onze vriend. Super gezellig!

Mijn leven in foto’s #88 - Webinar

Van de week heb ik inmiddels mijn derde webinar ‘Doelen opstellen en bereiken’ gegeven. Super tof en hele mooie reacties ontvangen. Dit was ook mijn langste webinar tot nu toe, echt tof. Ik wil dit ook echt vaker gaan doen met verschillende onderwerpen. Mocht jij een bepaald onderwerp weten voor een webinar, laat dan jouw idee achter in de reacties.

Mijn leven in foto’s #88 - Mijn Bullet Journal Augustus Setup

Het is alweer augustus, dus dat betekent dat het weer tijd was voor een nieuwe setup mijn Bullet Journal. Gisteren schreef ik hier ook een artikel over: Mijn Bullet Journal Augustus Setup 2018.

Mijn leven in foto’s #88 - Viswinkel karpers

Mijn leven in foto’s #88 - Viswinkel karpers

Vanochtend zijn we even naar de viswinkel geweest en daar hebben ze een zeer groot bak met karpers. Thomas is helemaal gek van grote vissen en vond het helemaal geweldig daar. Echt super om te zien. Ik denk dat Thomas ook wel met zijn vader mee gaat vissen als hij wat ouder is.

Mijn leven in foto’s #88 - Nieuw leesvoer

Deze week had ik een heerlijk weekje vakantie. We hadden geen plannen gemaakt, want mijn man moest wel gewoon werken. En aangezien Thomas toch niet zoveel in de zon kon, hebben we lekker een relaxed weekje gehad. Ik vind het dan ook wel fijn om wat leesvoer te hebben, de nieuwe Elle en een vakantieboek van flow.

Dit is wat ik de afgelopen weken heb meegemaakt. Dit weekend gaan we nog lekker feest vieren en dan verder heerlijk relaxen. Maandag moet ik weer werken, dus we gaan lekker rustig aan doen.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan dit weekend?
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: