Miss Sentinelli bestaat vandaag 3 jaar!!


Miss Sentinelli bestaat 3 jaar!!

Wait! What?! Alweer drie jaar!? Ja zeker, vandaag bestaat mijn blog alweer 3 jaar. Wow, wat gaat de tijd toch echt hard zeg. Super tof!! Inmiddels heb ik ook alweer meer dan 600 volgers via Bloglovin en ik krijg zo’n 15.000 unieke bezoekers per maand. Ik vind het super leuk om jullie reacties en mailtjes te lezen en ik wil jullie ontzettend bedanken voor jullie fijne reacties, mailtjes, likes, feedback en dat jullie gewoon vaak een kijkje komen nemen op mijn blog! Jullie zijn toppers ๐Ÿ™‚ .

Een week geleden had ik de Get to know your readers tag online gezet en hierop kreeg ik hele mooie invullingen van de lezers. Ik vind het echt ontzettend leuk om jullie beter te leren kennen. Mocht jij hem nog niet ingevuld hebben, dan zou ik het erg leuk vinden als je dat alsnog doet ๐Ÿ™‚ . Ook hadden jullie feedback en vragen voor mij ๐Ÿ™‚ . Vandaag beantwoord ik deze vragen voor jullie ๐Ÿ™‚ .

Sandraatjuh: Waar heb jij jouw trouwsieraden vandaan?
Die heb ik van mijn vriendinnetje gekregen voor mijn bruiloft. Ze komen bij My Lemony vandaan. Hier hebben ze hele mooie bruidssieraden ๐Ÿ™‚ .

Jenn: Waarom ben jij begonnen met bloggen?
Ik begon eerst met bloggen omdat ik over mijn fotografie wilde schrijven en mijn foto’s wilde laten zien aan anderen. Maar op een gegeven moment begon ik steeds meer over allerlei andere dingen te schrijven die mij zeer interesseerde. Zo begon mijn blog steeds meer te groeien ๐Ÿ™‚ .

Laura: Rare vraag haha… Kan jij rare trucjes? (Zoals je oren wiebelen of je duim tegen je pols?)
Haha, deze vind ik echt super leuk. Uhm ja ik kan inderdaad wel mijn duim tegen mijn pols doen, maar ik kan ook nog meer rare trucjes. Beetje lastig om uit te leggen, dus deze ga ik onthouden voor een compleet artikel ๐Ÿ˜‰ haha. Dan laat ik even zien wat voor rare en aparte dingen ik allemaal kan.

Jamey: Wat vind jij het leukste aan bloggen? En wil je hier nog jaren mee door gaan of is dit tijdelijk?
Het leukste aan bloggen is, dat ik mijn verhaal kwijt kan, mijn foto’s kan laten zien aan anderen en mensen kan inspireren. Het is leuk om te zien dat mensen bepaalde tips overnemen, maar ook om te zien dat mensen mijn foto’s erg waarderen. Zo erg zelfs, dat mijn fotografiewerk ge-exposeerd wordt (binnenkort hier meer over op mijn blog ๐Ÿ˜‰ ). En ja ik ga hier zeker nog jaren mee door. Dit is mijn grootste hobby en het liefst zou ik hier mijn baan van willen maken ๐Ÿ™‚ .

Mylou: Kan je fietsen zonder handen?
Haha leuke vraag, en ja dat kan ik zeker. Al fiets ik bijna nooit meer, maar ik ben het niet verleerd haha.

Lisa: Ben je bang voor je privacy nu iedereen kan lezen op je blog?
Nee eigenlijk niet. Te persoonlijke dingen deel ik niet op mijn blog, maar ik vind het niet erg dat mensen mij gaan herkennen ofzo. Ze mogen van mij wel weten wie ik ben en wat ik doe ๐Ÿ™‚ .

Simone: Waarin zou jij jezelf nog willen verbeteren?
Goeie vraag. Qua mijn blog denk ik meer uitgebreidere artikelen schrijven. Soms vind ik ze persoonlijk nog aan de korte kant en mag van mij meer inhoud hebben. Daar wil ik nog aan werken ๐Ÿ™‚ . En qua mijzelf denk ik toch ook meer lef hebben om bijvoorbeeld filmpjes te gaan maken van mezelf. Deze stap vind ik nog wel moeilijk en wil dit echt nog wel gaan doen.

Sandra: Wat ga je precies doen met de resultaten van deze vragenlijst?
Sowieso vind ik het erg leuk om jullie ook beter te leren kennen ๐Ÿ™‚ , zo weet ik ook wie jullie zijn, de lezers ๐Ÿ™‚ . Daarnaast sla ik alle tips en feedback op en probeer ik deze uit te voeren indien mogelijk ๐Ÿ™‚ . En alle vragen die jullie gesteld hebben, beantwoord ik hier hihi ๐Ÿ™‚ .

Debbie: Welke blogs van de afgelopen jaar herinner je het best? En welke reacties van volgers hebben indruk op je gemaakt?
Phoe, dat vind ik zeer moeilijke vragen. Ik volg eigenlijk veel blogs en heel veel bloggers inspireren mij. Ik heb dan ook vele artikelen hierover geschreven met mijn favoriete blogs. En de reacties van volgers die het meest indruk op mij hebben gemaakt, zijn de reacties op mijn verhaal over Mijn leven met PDS. Ik vind het mooi om te zien dat mensen ook hun verhaal hier plaatsen en andere mensen ook tips geven, zodat we elkaar kunnen helpen om beter te leven met PDS.

Nienke: Hoe gaat het met jou op persoonlijk gebied?
Wow, ja goed eigenlijk. Nogal druk met werk en mijn blog. Ik ben dankbaar voor alles wat ik heb ๐Ÿ™‚ . Ben gelukkig getrouwd, ons huisje begint ook steeds mooier te worden en mijn blog groeit enorm en mijn fotografie gaat straks over de hele wereld heen ๐Ÿ™‚ . Ik kan zeggen, ja ik ben gelukkig ๐Ÿ™‚ .

Wow, wat een mooie en interessante vragen kwamen voorbij. Echt ik wil iedereen bedanken voor al jullie steun en mooie reacties. Toppers zijn jullie!! Oja, de winnaars die de tag hebben ingevuld, hebben van mij een mailtje ontvangen ๐Ÿ™‚ .

Mocht jij de tag ook nog willen invullen voor mij, dan is dat zeker mogelijk. Alle vragen die nog gesteld worden, worden hier ook weer beantwoord. Ga hier naar de tag: Get to know your readers tag.

De komende tijd kunnen van mijn blog nog vele leuke en handige dingen verwachten, zoals DIY, reviews, fotografie nieuws en foto’s, mooie gadgets, leuke series en films en veeeel meer!!

Wat wil jij graag terugzien op mijn blog?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: