PhotoWalk Antwerpen foto’s


PhotoWalk Antwerpen

Zoals jullie misschien wel weten organiseren mijn verloofde en ik maandelijks een PhotoWalk. In maart van dit jaar zijn we naar Antwerpen geweest. Vorig jaar waren we hier ook al geweest en het beviel toen erg goed, dat we besloten om dit jaar weer te gaan. Vandaag laat ik jullie mijn foto’s zien van deze PhotoWalk 🙂 . Benieuwd? Kijk dan snel verder!

In Antwerpen kan je echt prachtige dingen fotograferen, zoals de architectuur, maar ook op straat valt echt veel te fotograferen, zoals de straatmuzikanten. Op de eerste foto zie je een man met een accordeon. Dit vind ik persoonlijk echt een prachtige portretfoto!


PhotoWalk Antwerpen

Bovenstaande foto vond ik gewoon te grappig. Deze jongen was muziek aan het maken voor een verlovingsring 🙂 . Ik ben zeer benieuwd of hij veel op heeft kunnen brengen die dag 🙂 .


PhotoWalk Antwerpen

PhotoWalk Antwerpen

Wie wel eens in Antwerpen komt, weet dat er ook een orthodoxe gemeenschap is in de wijk naast de Diamantwijk. Ook hier heb ik natuurlijk een aantal foto’s van gemaakt. Hele mooie straatfotografie!


PhotoWalk Antwerpen

PhotoWalk Antwerpen

Één van de gebouwen in Antwerpen die ik erg mooi vind, is de stadsfeestzaal. Een shopping gebouw met prachtige architectuur.


PhotoWalk Antwerpen

Ook zijn we nog boven op het MAS geweest. Dit is het museum aan de stroom. Je kan namelijk helemaal naar boven toe en dan zit je op een hoogte van ongeveer 60 meter. Wat een uitzicht heb je daar, echt super mooi!!

Antwerpen is een stad waar ik zeker nog vaak naar toe wil, het is echt een hele mooie stad.

De foto’s van de PhotoWalk van vorig jaar:

Wat vind jij van mijn PhotoWalk Antwerpen foto’s?Ben jij wel eens in Antwerpen geweest?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: