Rituals – The Ritual Of Karma Soul shimmering body cream


Rituals - The Ritual Of Karma Soul shimmering body cream

Een tijdje geleden schreef ik over de Rituals – The Ritual of Karma shower foam full kindness die ik van mijn broer en schoonzus had gekregen voor mijn verjaardag. Van hen kreeg ik ook uit dezelde limited edition lijn de Rituals – The Ritual of Karma Soul shimmering body cream. En vandaag vertel ik jullie hier iets meer over.

De body cream zit in een grote pot met een inhoud van 200ml. De verpakking vind ik echt mooi eruit zien, straalt echte luxe uit en de kleur vind ik echt mooi!

Mijn lichaam is vaak enorm droog en sinds de zwangerschap is dit nog erger geworden. Ik vind het ook altijd heerlijk om te wisselen tussen producten, zoals body foams, body butters en body creams. Elke dag na het douchen smeer in mijn lichaam helemaal in met een heerlijk product, zodat mijn huid zacht aanvoelt en goed gehydrateert wordt.


Rituals - The Ritual Of Karma - Soul shimmering body cream

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven. Er zitten heerlijke ingrediënten in, zoals witte lotus en bergamot.


Rituals - The Ritual Of Karma - Soul shimmering body cream

Als je de pot opendoet, dan zie je een folie laagje erover heen. Dat vind ik wel zo hygiënisch en zo weet je ook dat de pot niet eerder open gemaakt is.


Rituals - The Ritual Of Karma - Soul shimmering body cream

De structuur van de body cream is echt heerlijk romig. Daar hou ik echt van! Het smeert goed uit op mijn lichaam en trekt snel in. Ik merk dat het mijn huid goed hydrateert en dat mijn huid lekker zacht aanvoelt na gebruik van de body cream. Daarnaast laat de body cream een heel subtiel shimmer effect achter op je huid, je krijgt er echt een zomers gevoel bij!

Ook hiervan is de geur weer echt heerlijk, lekker fris en bloemig! De geur blijft ook wel een poosje hangen nadat ik de body cream heb gebruikt.

De Rituals – The Ritual of Karma Soul Shimmering body cream kost 17,50 Euro en kan je kopen in een Rituals winkel of online via de Rituals Website.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: