Artikelen op Miss Sentinelli 1 jaar geleden: Tijd voor verandering, Inschrijven voor nieuwsbrief en DIY Stickerboek maken

Macbook in roségoud

Elke week laat ik artikelen zien die vorig jaar in dezelfde week online zijn gekomen. Het is erg leuk om te zien welke artikelen online kwamen en welke artikelen nog relevant zijn. In dit artikel deel ik deze artikelen van vorig jaar en vertel ik daar ook iets meer over.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en krijg toegang tot FREEBIES, exclusieve content en tips!

Vorig jaar ben ik echt begonnen met het opzetten van een nieuwsbrief systeem. Elke drie weken stuur ik een nieuwsbrief per onderwerp met allerlei tips en andere exclusieve content. Zoals planning en productiviteit tips, geld tips, De Sims Freeplay tips en meer. Daarnaast krijg je ook direct toegang tot al mijn FREEBIES die nu online staan. Elke maand zullen er ook weer nieuwe freebies bijkomen. Schrijf je dus vandaag in en profiteer van de verschillende freebies, tips en exclusieve content over de verschillende onderwerpen.

Tijd voor verandering: ik heb een nieuwe baan!

Nieuwe H&M trui en Timberland schoenen

Vorig jaar was ik op zoek naar een nieuwe baan. Ik werkte voorheen al bijna 8 jaar in Rotterdam en het reizen was echt slopend op een gegeven moment. Het was tijd voor verandering. Ik besloot om een andere baan te nemen en ik had een nieuwe baan gevonden. Echter bleek al snel dat we niet bij elkaar pasten en toen ben ik daar ook weggegaan. Ik werd er niet gelukkig. Maaaarrrrr nu heb ik al sinds maart weer een nieuwe baan in Geldermalsen en heb ik ook een extra jaar contract gekregen. Ik werk drie dagen in de week als programmeur en daarnaast nog natuurlijk als blogger en Virtual Assistant. Ik ben blij dat ik nu de baan heb gevonden die wel gewoon goed bij mij past en waar mijn kwaliteiten wel gewoon gewaardeerd worden.

DIY Stickerboek maken

DIY Stickerboek maken
Ik ben enorm dol op stickers en ik had echt een grote stapel met stickers. Maar het was nogal een chaos en kon nooit iets snel vinden. Ik besloot vorig jaar om een Stickerboek te maken. Nu heb ik inmiddels alweer twee stickerboeken gemaakt haha en die zijn beide al helemaal vol. Ik moet dus nu een derde gaan maken, aangezien ik wel weer een stapel met stickers heb liggen. Het is echt super handig en het ziet er nog eens gaaf uit.

Veel leesplezier!

Dit waren de artikelen die vorig jaar online kwamen. Super tof om te zien dat sommige artikelen nog steeds relevant zijn. En dat je ook gaat nadenken wat er nu veranderd is binnen een jaar tijd. En natuurlijk is het voor jullie ook leuk om eventuele artikelen te lezen die je nog niet gezien hebt. Heel veel leesplezier!

Ben jij ook een blogger en blog jij langer dan een jaar? Welke artikelen kwamen bij jouw vorig jaar in deze week online?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: