De gadgets van vroeger en nu


De gadgets van vroeger en nu

Een echte gadgetliefhebber ben ik eigenlijk atijd al geweest. Vroeger had ik ook alijd het liefst gave gadgets in mijn bezit. Ik neem jullie vandaag dan ook mee terug in de tijd en laat ik zien welke gadgets ik vroeger in mijn bezit had en natuurlijk welke gadgets ik nu in mijn bezit heb.

Gadgets van vroeger


Typewriter

– Typemachine
Een echte typemachine, hierop leerde ik eigenlijk mezelf altiijd typen en blind typen.

– Walkman
Vroeger toen de bandjes nog bestonden, had ik natuurlijk ook een echte walkan. Ik nam altijd alles op van de radio, zodat ik altijd mijn eigen bandjes met mijn favoriete liedjes had.

– minidisc
Nadat de walkman een beetje uit was, kreeg je de discman en de minidisk. Mijn broer had de discman en ik had de minidisc.

– tamagotchi
Och, wie kent ze niet. Die schattige beestjes die je vroeger op kon voeden haha. Ik heb best lang gedaan met die dingen, maar ook verschillende in mijn bezit gehad.

– slinky
Ik denk dat veel mensen die vroeger wel hebben gehad. Deze kon je bovenaan de trap plaatsen met de onderste gedeelte op de een na laatste tree en al je hem dan los liet, “liep” deze zelf naar beneden.

– gameboy color
Games verslaafd was ik vroeger dus ook haha, met pokemon en zelda. Geweldige spellen!

Gadgets van nu
De gadgets van nu zijn wat technischer en je kan er veel meer mee dan met de gadgets van vroeger.

– iPhone
Al 3 jaar heb ik de iPhone 4s en deze doet het nog steeds goed, alleen de batterij wordt iets minder. Ik doe hier echt veel op, luister muziek, kijk op internet en meer.
– iPad
De iPad 2 is ook al lang in mijn bezit, ik doe hier ook echt veel mee. Ik speel hier spelletjes op, blog hierop, internetten en meer.

– iMac
De iMac is echt ontzettend fijn voor het bloggen, foto’s bewerken, internetten en natuurlijk De Sims 4 spelen haha.
Mobiele oplader
Mijn mobiele oplader neem ik overal mee naar toe. Ik kan echt niet zonder, zoals ik al zei is de batterij van mijn iPhone 4s niet helemaal goed meer en dus snel leeg. Zo’n mobiele oplader komt dus goed van pas en kan ik nog langer met mijn iPhone doen.

– Spiegelreflex camera
Zoals jullie misschien wel weten, fotografeer ik echt ontzettend graag, dus een spiegelreflex camera mag niet ontbreken 😀 .

Nintendo 3DS
De Nintendo 3DS is echt een geweldige gadget, hier speel ik ook graag spelletjes op, vooral als ik op vakantie ben of wel eens in de trein. Met spellen als bijvoorbeeld Zelda – Ocarina of Time of Nintendogs of Mario.

Dit waren mijn gadgets van vroeger en van nu. Zoals jullie zien ben ik een echte gadget fan hihi.

Welke gadgets had jij vroeger en welke gadgets heb jij nu?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: