Mijn leven in foto’s #6


Mijn leven in foto's #6

Elke twee weken plaats ik een artikel met foto’s en verhaaltjes over wat ik allemaal heb beleefd in die twee weken. Sommige foto’s heb ik al op Instagram geplaatst, maar lang niet alles :)! Pak een kopje thee, koekje erbij, zak lekker onderuit en geniet van mijn leven in foto’s πŸ™‚ !


Mijn leven in foto's #6

Yesss!! Onze trouwringen zijn besteld πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ ! Als het goed is, dan komen ze aankomende week binnen. Dan mogen we ze weer passen en laten graveren πŸ™‚ .


Mijn leven in foto's #6

Een aantal weken geleden zijn we naar Amsterdam en Zaanstad gegaan om wat avondfotografie te doen. De eerste brug die we gingen fotograferen, was de Python brug te Amsterdam. Deze brug is eigenlijk niet zo heel erg verlicht zoals je hierboven ziet, maar met de juiste belichtingen en bewerkingen, heb ik toch een hele gave plaat eruit gekregen. Deze zie je helemaal bovenaan staan. Ik heb die avond natuurlijk nog meer foto’s gemaakt, hier komt nog een uitgebreid artikel over :).


Mijn leven in foto's #6

Toen we in het centrum van Amsterdam waren, kon ik niet echt iets moois fotograferen. We besloten om verder te gaan kijken buiten het centrum van Amsterdam. Toen we terug kwamen bij de auto, zag ik deze staan en sjah hier moest ik gewoon een foto van maken haha.


Mijn leven in foto's #6

Mijn verloofde heeft deze TriggerTrap voor mij gekocht, hiermee kan ik gemakkelijk foto’s maken met hele lange belichtingen, super handig voor de avondfotografie.


Mijn leven in foto's #6

Yummieee weer lekker eten, gerecht van Jamie Oliver πŸ™‚ .


Mijn leven in foto's #6

Hoppa!! Ik heb De Sims 4 voor mijn Mac gekocht πŸ˜€ ! Yesss, haha natuurlijk moest ik even spelen πŸ™‚ .


Mijn leven in foto's #6

Lekker lunchen op de dag dat ik thuis werk πŸ™‚ .


Mijn leven in foto's #6

Even wat beauty inkoopjes gedaan πŸ™‚ ! Je kan al een review lezen over Max Factor Facefinity All Day Primer waar ik echt tevreden over ben πŸ™‚ .


Mijn leven in foto's #6

Afgelopen zaterdag hadden we weer een super leuke PhotoWalk te Leiden πŸ™‚ . Toen we net aankwamen, gingen we natuurlijk eerst even wat lekker drinken en eten πŸ™‚ .


Mijn leven in foto's #6

Even Simsen en de reclame bekijken.


Mijn leven in foto's #6

Ja ja, we zijn ook druk bezig met onze moestuintjes haha. Ik ben echt zeer benieuwd of het gaat lukken πŸ˜€ .


Mijn leven in foto's #6

Haha, sjah natuurlijk moesten we deze discussie op het werk en thuis ook aangaan. Ik zie blauw en zwart, wat zien jullie?!?!?

Dit waren mijn foto’s van de afgelopen twee weken πŸ˜€ . Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden hihi. Vandaag gaan we naar mijn ouders, want mijn vader viert zijn verjaardag πŸ™‚ . En morgen gaan we naar mijn nichtje toe, dus het wordt weer een druk en super leuke weekend πŸ˜€ . Fijn weekend iedereen!!

Wat heb jij de afgelopen twee weken gedaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: