Mijn leven in foto’s #60 – Vakantie, Ouwehands Dierenpark een prachtig boeket van FrederiquesChoice

Mijn leven in foto's #60 - Vakantie, Ouwehands Dierenpark een prachtige boeket van FrederiquesChoice

Vandaag laat ik weer zien wat ik de afgelopen twee weken allemaal heb meegemaakt, heb gedaan en heb gekregen. Ik had een heerlijk weekje vakantie, we gingen met Thomas naar Ouwehands Dierenpark en ik kreeg een prachtig boeket van FrederiquesChoice. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto's #60 - Vakantie, Ouwehands Dierenpark een prachtige boeket van FrederiquesChoice

Vorige week had ik een heerlijk weekje vakantie. We zijn op Hemelvaartsdag lekker naar Ouwehands Dierenpark geweest met kleine Thomas. Hij vond het echt helemaal geweldig! Vooral de grote vissen, de apen en de beren vond hij echt super.

Mijn leven in foto's #60 - The Sims Freeplay

Mijn leven in foto's #60 - The Sims Freeplay

Er waren ook weer nieuwe missies beschikbaar gekomen van The Sims Freeplay. Ik hou echt van dit spel!

Mijn leven in foto's #60 - 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge

Ik deed weer een aantal vuilniszakken weg voor de 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge. Helaas heb ik de challenge niet gehaald. Maar ik ben wel blij dat er zoveel weg is gedaan.

Mijn leven in foto's #60 - oude kleding van Hans

Een dag na de challenge gingen we de kledingkast van mijn man opruimen. Want ja nadat mijn man ontzettend veel is afgevallen passen veel kleding niet meer. In totaal deden we nog eens 6 vuilniszakken weg haha. Echt bizar veel. Maar goed als we dit op de laatste dag van de challenge deden, dan kwam ik uit op 28 vuilniszakken, dus nog geen 30 haha. Maar wow, wat veel hebben we toch weg kunnen doen.

Mijn leven in foto's #60 - Fotografie cursus voor bloggers

In de vakantie ben ik ook druk bezig geweest met de fotografie cursus voor bloggers. Ik ben dit momenteel helemaal aan het uitwerken in mijn nieuwsbrief programma. Mocht jij nog iets willen weten? Laat het me dan weten. Dan kan ik dat eventueel meenemen in de cursus.

Mijn leven in foto's #60 - Vakantie, Ouwehands Dierenpark een prachtige boeket van FrederiquesChoice

In huis vind ik het altijd ontzettend fijn om prachtige en fleurige bloemen te hebben. Van FrederiquesChoice ontving ik het prachtige boeket 5th avenue. Wat een super mooie bloemen en die kleuren zijn echt mooi! Het boeket is ook lekker groot, daar hou ik wel van. Daarnaast is het boeket niet echt duur, je betaalt voor dit boeket 29,95 Euro. Het boeket kwam goed verpakt aan met zelfs een kaartje hoe je het beste de bloemen kunt verzorgen en in een vaas kunt doen. Ik ben er zeer blij mee!

Gratis Stockfoto’s

Ook ben ik ontzettend druk bezig met het project Gratis stockfoto’s voor jouw blog of website. Hierboven zien jullie een klein voorproefje. Ik hoop dat ik snel de testers de downloadpagina kan geven en het testplan, zodat er snel getest kan worden. En natuurlijk dat jullie ook snel de stockfoto’s kunnen gaan gebruiken.

We gaan dit weekend lekker genieten van het mooie (hopelijk) weer en van Pinksteren. Lekker een lang weekend! Daar hou ik van 🙂 !

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: