De Happiness tag


De Happiness tag

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een tag op mijn blog heb geplaatst. Laatst werd ik getagd door Northflix voor de Happiness Tag, super bedankt! 😀 Ik had deze tag nog niet gedaan en ik vind het echt een super leuke tag dat ik hem vandaag heb ingevuld 🙂 .

Van welk eten word je blij?
Ow ik kan blij worden van zoveel lekkere dingen, zoals Jamie Oliver gerechten als Pukka Yello Curry of Kip Tikka, maar ook van de zelfgemaakte pannenkoeken of zelfgemaakte pizza en zelfgemaakte ovenschotels (allemaal door mijn man, die kookt erg graag 😉 ).

Welke film maakt je vrolijk?
Phoe, er zijn zoveel films die mij echt vrolijk maken. Ik ben een echte fan van Quintin Tarantino films en Guy Ritchie films. De laatste film die ik gezien heb waar ik echt blij van werd, is Legend. Geweldige film!! Zeker een aanrader om te gaan kijken.


H&M kleding en schoenen

Welk kledingstuk maakt je happy?
Skinny jeans, ik ben een echte jeans meisje en vooral skinny jeans maken mij zeer blij!

Van welke beautyproducten word jij blij?
Revlon foundation, eindelijk eens een foundation met de juiste lichte kleur voor mijn lichte huid 🙂 en ik kan ook echt niet zonder mascara! Mocht ik een dag geen make-up willen dragen, dan draag ik toch alsnog het liefst mascara.

Wat is jouw gelukkigste herinnering?
Er zijn zoveel prachtige en gelukkige moment in mijn leven, maar wow, het meest bijzondere en mooiste is toch wel ons huwelijk. Ik ben vorig jaar getrouwd en dit was echt een prachtige en bijzondere mooie dag!

Van welke muziek word je blij?
Je kan mij echt blij maken met jaren 80 muziek. Ik ben ermee opgegroeid en ik luister nog regelmatig naar bepaalde jaren 80 muziek. Ik heb dan ook een complete afspeellijst op mijn Spotify. Maar natuurlijk ook wel modernere muziek, maar ik kom toch altijd wel weer terug op de jaren 80 muziek. Misschien moet ik met jullie eens mijn afspeellijsten van Spotify delen.

Wat doe je op dagen als je down bent om je weer happy te voelen?
Knuffelen met mijn lieffie haha. En heerlijk een filmpje of serie kijken.

Noem drie willekeurige dingen die je ontzettend gelukkig maken.
– Als ik ‘s avonds thuis kom van een dagje werk, dat ik een dikke kus krijg van mijn man en dat onze kat dan op de grond gaat liggen om te knuffelen 🙂 .
– Bloggen, dit is toch echt een ding waar ik zeer blij van word!
– Fotograferen en zien dat mijn foto’s erg mooi zijn geworden 🙂 .

Dit was de Happiness tag, ik hoop dat jullie deze tag leuk vonden. Ik tag Bianca, Kelvin & Laura en Babs.

Laten jullie het weten als je de Happiness tag invult? 🙂

De Happiness tag

Waar kan jij ontzettend blij van worden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: