Alle favoriete websites op één overzichtelijke plek met de visuele startpagina Kadaza

Alle favoriete websites op één overzichtelijke plek met de visuele startpagina Kadaza

Eerlijk zeggen! Hoe lang zit jij per dag op internet? Ik? Uren! Ik ben namelijk vooral bezig met mijn werk als Virtual Assistant, maar ook voor mijn blog, zoals blogs schrijven, Youtube filmpjes maken en Social media bijhouden. En daarnaast bekijk ik ook het nieuws, buienradar en meer. Maar als je aan het internetten bent, dan is het soms lastig om snel te schakelen naar één van jouw favoriete websites. Daarom maak ik ook gebruik van een super handige visuele startpagina, namelijk Kadaza. In dit artikel vertel ik daar meer over.

Visuele startpagina

Je kent ze wellicht wel van vroeger. Een complete lijst met jouw favoriete websites. Je kwam ontzettend veel startpagina’s tegen. Maar toch was het voor mij niet echt handig. Het was nog vaak zoeken naar de juiste website op een startpgina, het was totaal niet visueel ingericht.

Op jouw telefoon heb je een soort van visuele startpagina. Kijk maar eerst naar jouw scherm waar de eerste Apps in staan. Dit zijn jouw favoriete apps die je vaak gebruikt. Wellicht heb je ook websites op jouw scherm staan, zodat je snel hier naar toe kunt gaan. Kadaza is ook zo’n handige visuele startpagina voor jouw favoriete websites.

Kadaza heeft al een zeer grote selectie gemaakt van de populairste websites, zoals bijvoorbeeld nu.nl, facebook en buienradar. Super handig, je hebt dus de bekendste websites bij de hand.

Kadaza is een visuele startpagina met allerlei blokjes met icoontjes, dus geen teksten zoals vroeger op een startpagina, maar logo’s van de websites. Net zoals dus op jouw telefoon. Mensen zijn visueel ingesteld en daarom werkt Kadaza perfect!

Jouw persoonlijke startpagina

Maar wat heb je nou precies aan een startpagina met alleen de bekendste websites? Wellicht zijn er ook websites waar je zelf helemaal niet naar toe gaat of mis je zelfs jouw eigen favoriete websites. Je kan Kadaza helemaal zelf inrichten met jouw eigen favoriete websites. En als er een website nog niet in het systeem staat, dan kan je jouw favoriete website aanvragen en binnen 24 uur wordt deze toegevoegd aan het systeem. Enorm handig dus!

Je kan de blokjes met logo’s ook verslepen, zo kan je bijvoorbeeld bepaalde categorieën bij elkaar plaatsen, denk bijvoorbeeld aan nieuws, shoppen, weer en meer.

Wat ook enorm leuk is, is dat je ook de achtergrond kunt instellen. Je kan kiezen uit een zeer uitgebreide selectie aan prachtige achtergronden. De redactie van Kadaza voegt ook continue nieuwe achtergronden toe. Zo kan je jouw startpagina nog persoonlijker maken.

Mijn Kadaza

Hieronder heb ik een screenshot geplaatst van mijn Kadaza. Je ziet hieronder al mijn favoriete websites staan.

Kadaza - Visuele startpagina - Alle favoriete websites op één overzichtelijke plek

Je ziet dat ik ook mijn eigen blogs erin heb gezet, dus Miss Sentinelli en ook Crafts By Sentinelli. Deze stonden er dus niet standaard in, maar kan je dus aanvragen en binnen 1 dag kan je deze toevoegen. Super handig toch!

Ik ben echt blij met Kadaza. Het is zeer overzichtelijk en ik hoef niet meer zo lang te zoeken naar een bepaalde website. Met 1 blik op het scherm zie ik de juiste website en met 1 klik op het scherm kom ik al op de juiste website! Kadaza is echt een aanrader.

Ken jij Kadaza al? Wat vind jij van deze visuele startpagina?

Sponsoring. Zie disclaimer voor meer informatie.
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: