Leuke en grappige zoekresultaten #15 met o.a. Buik intrekken, leukste outlet en MK mislukte tassen


Leuke en grappige zoekresultaten #15 met o.a. Buik intrekken, leukste outlet en MK mislukte tassen

Het is begin juni, en dat betekent dat het weer eens tijd eens om de statistieken van mijn blog te bekijken. Hier kan ik altijd een hoop interessante, leuke en handige dingen uit halen. Het is echt leuk om te zien via welke zoekwoorden bezoekers op mijn blog komen, maar ook via welke sites en op welke pagina’s ze komen. Vooral zijn sommige zoekresultaten echt grappig, vaak vraag ik me dan ook af hoe ze dan op mijn site zijn gekomen haha. Maar ook waarop mensen zoeken op mijn blog via de zoekbalk. Vandaag laat ik jullie dan ook weer leuke en grappige zoekresultaten zien.

Muis app
Een app voor je muis?

Beauty producten testen
Ja zeker, ik test wel vaak beauty producten ja πŸ™‚ .

Buik intrekken
Wil je graag sporten?

Gebruiksaanwijzing therme scrub
Je neemt een beetje scrub en je scrubt je lichaam ermee πŸ˜‰ .

Ik wil graag frisdrank drinken
Ik niet. Ik heb jaren cola gedronken, maar ik ben sinds vorig jaar helemaal gestopt met cola drinken
. En daar ben ik echt ontzettend blij mee πŸ™‚ .

Leukste outlet
Bataviastad!

Misschien vind jij het
Misschien vind ik het?

Mk mislukte tassen
Zonde man! Die wil je toch niet hebben?

Normale buik
Elk persoon is uniek, elke buik is uniek, elke buik is normaal!

Onze trouwfoo’s gewijzigd op eerder deze maand
Hmm, nee onze trouwfoto’s zijn niet gewijzigd haha.

Trui en topje eronder
Oja, dat doe ik wel eens πŸ™‚ , vooral in de winter. Lekker warm haha.

Wat is de beste cremespoeling
Dat verschilt natuurlijk per persoon. Ik gebruik momenteel LUSH American Cream πŸ™‚ .


Terug van vakantie + gaat deze foto viral?

Karperfoto melkweg
Ja, deze moest ik er gewoon bijzetten πŸ™‚ . Mensen zijn toch erg nieuwsgierig naar deze foto haha. Hier werd echt vaak opgezocht πŸ™‚ . Leuk om te zien! Dit is mijn man met een karper onder de melkweg in Frankrijk.

En hieronder een aantal leuke en grappige zoekwoorden die mensen hebben gebruikt in de zoekbalk op mijn blog πŸ™‚ .

Vrees
Ik vrees dat ik niet weet waar je het over hebt.

Aardig
Ah, dank je wel, wat lief!

Eden icoontje verbeteren
Uhhh?

Dit waren weer de leuke en grappige zoekresultaten van afgelopen maand πŸ˜€ .

Welke grappige zoekresultaten ben jij de afgelopen tijd tegengekomen op jouw blog?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: