Miss Sentinelli in de media #21

MMiss Sentinelli in de media #20

Ik vind het echt ontzettend leuk om te zien als mijn blog in andere media voorkomt. Het kan dan gaan om mijn fotografie of mijn blog in het algemeen. Vandaag laat ik dan ook zien in welke media mijn blog of mijn naam vermeld staat de afgelopen tijd.

Miss Sentinelli in de media #21

Bij Mama’s Liefste stond ik weer op haar winacties lijst. Super lief dat ze winacties deelt op haar blog! Mocht je zelf nog op zoek zijn naar bepaalde winacties, dan moet je zeker hier een kijkje gaan nemen!

Miss Sentinelli in de media #21

Miss Sentinelli in de media #21

Simone van Sims Cup of Tea had van de week een artikel geschreven over gameverslaving en welke games zij regelmatig speelt. Ze had mij ook genoemd vanwege De Sims Freeplay en The Walking Dead. Super tof!

Miss Sentinelli in de media #21

Op de website De geneeskrachtige tuin word ik genoemd vanwege mijn artikel over een schoonmaak schema. Echt tof!

Miss Sentinelli in de media #21

Lieke van Liefs van Lieke had vermeld dat ze mee doet met de fotografie voor bloggers cursus via mijn blog. Echt tof! Zo leuk om te zien hoe de deelnemers hiermee bezig zijn. En echt tof om hun uitvoeringen van de opdrachten te zien.

Ook hadden er een aantal mensen weer mijn winactie gedeeld via Facebook op hun eigen tijdlijn. Ik maak hier geen screenshots van, aangezien dit persoonlijke facebook accounts zijn. Maar het is wel altijd erg leuk om dit te zien.

Dit waren weer de meldingen van de laatste tijd. Ik vind het echt leuk om te lezen hoe ik anderen inspireer, help en dat anderen mijn blogartikelen etc. delen. Super bedankt iedereen!

Sta jij ook de media? Zo ja, waar ben jij dan het meest trots op?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: